Úvod Krása a zdraví Čtyři ztělesnění ženy Lancôme
Krása a zdravíOsobnostiTrendy zdraví a krásyŽeny

Čtyři ztělesnění ženy Lancôme

27

Kate Winslet, Lupita Nyong’o, Penélope Cruz a Lily Collinsová, čtyři ztělesnění ženy Lancôme v té nejjímavější, nejprostší a nejsebejistější podobě. Co je spojuje? Určitý jas, záře, která z nich vychází, světlo, které jakoby vyvěrá z jejich niter a které překračuje hranice věku i rasy. Tato neuchopitelná a jedinečně osobní záře zastupuje svobodnou a moderní krásu. Je to aura mládí.
Tato kampaň, která je navržena jako galerie portrétů nádherných žen, povolává na pomoc pátou hvězdu: lahvičku Advanced Génifique. Jde o známý předmět, předmět touhy a především o předmět mimořádné krásy. Je to navíc předmět spojující všechny čtyři ambasadorky Lancôme, které ho za to milují. Je to ikona, víc než kdy jindy.

genifique-all-stars-lilly-do-5mbLily Collinsová: Rozjasňující svěžest
Tato vycházející hollywoodská hvězdička má kořeny v Evropě i v Americe a oživuje snímky svým živým půvabem. Je svobodná, sebevědomá a nesmírně elegantní… Tato vnučka primabaleríny rozzářila svým šarmem filmy Zrození šampiona, Sněhurka a S láskou, Rosie. Nikomu neunikne její pozoruhodná podobnost s legendární Audrey Hepburnovou. Líbí se jí úsměvy, které vycházejí „zevnitř”, když je pocit štěstí tak silný, že se už nedá skrývat, a rozzáří každou ženu jedinečným jasem. V kampani pro Advanced Génifique oslňuje svěžestí. Je neuvěřitelně jasná a ztělesňuje niterní zář v její nejčistší podobě.

Lupita Nyong’o: Zářící energiegenefique-all-stars-lupita-do-5mb
Tato keňská herečka vzbudí pozornost a vyburcuje představivost díky své působivé avšak křehké kráse. Coby držitelka Oscara za dojemnou roli v dramatu 12 let v řetězech od Stevea McQueena, absolventka Yale a uznávaná režisérka podává všechny své postavy s přirozeností a neodolatelnou přitažlivostí. Je to silná a neúnavná žena, jejíž úsměv přináší ryzí, zářivou a nakažlivou radost. Lupita má výraznou a jedinečnou auru plnou světla a zároveň hloubky. Její charisma doslova jiskří z nitra ženy, která zná a beze zbytku přijímá sama sebe a odhaluje svou nezaměnitelnou krásu, aniž by se musela vzdalovat od své přirozenosti, smyslu pro humor a zvídavosti. Blyštivá a nakažlivá energie z ní doslova sálá.genifique-all-stars-kate-do-5mb

Kate Winslet: Jiskřivý půvab
K dnešnímu datu Kate za své herecké mistrovství, v němž rezonuje její inteligence i silný emocionální aspekt, nasbírala šest nominací na Oscara a toto prestižní ocenění jednou i získala za svou roli v romantickém dramatu Předčítač. Nebojí se ničeho a neustále objevuje nová a nová území, což se odráží i v jejím výběru filmů, od slavného snímku Titanic po Věčný svit neposkvrněné mysli. Skvěle zastupuje dnešní ženu díky své eleganci, chytrosti a pokojné rozvaze, jde navíc o herečku s obrovským talentem… Její aura je zářící, silná, nepřehlédnutelná a přesto dokonale milá a vlídná. Kate Winslet přináší další verzi Aury mládí Advanced Génifique.

Penélope Cruz: Živoucí elegancegenifique-all-stars-penelope-do-5mb
Múza Pedra Almodóvara si získala srdce Ameriky, aniž by musela rezignovat na své španělské kořeny. Získala Oscara za působivou roli ve filmu Vicky Cristina Barcelona Woodyho Allena, mistrovsky se ovšem orientuje ve všech žánrech, od Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna přes muzikál Nine až po snímek Volver, přičemž je pokaždé vášnivá, smyslná a plná ohně. Zářivá žena je podle ní žena, která cítí naplnění a je hluboce spojena se svým srdcem i současným okamžikem. Drobná herečka s pevnými mravními zásadami dokáže ztvárnit širokou škálu emocí jediným pohledem nebo pohybem… Kampani Advanced Génifique propůjčila celou svou zářivou ženskost.

Aura mládí a věda
Advanced Génifique přináší komplexní efekt na charakteristické známky mládí, a to na pohled i na dotyk. Naše ikonické sérum už od chvíle svého vzniku také symbolizovalo všeobecné hledání jasu a záře, která dalece překračuje hrance krásy a lze ji najít u žen všech etnik. Zástupci Lancôme jsou přesvědčení, že se krása pleti nejlépe projevuje prostřednictvím světla, které patří mezi klíčové ukazatele mládí pokožky. Lancôme tento jev nazývá Aurou mládí.

Foto:  Lancôme

Populární články

Související články

KnihyOsobnosti

Jirka, Mirek, Slávek a ti druzí…

Memoárová literatura patří ke čtenářsky nejoblíbenějším žánrům. Populární pražské Nakladatelství Olympia publikace životních...

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...