Úvod Móda Inspirace z Francie od Laetitie Gueneau
MódaNávrháři

Inspirace z Francie od Laetitie Gueneau

31

3s3z3202V půlce května se v našich Akademiích v Praze i v Brně odehrály stáže pod vedením mezinárodní ambasadorky L’Oréal Professionnel a světové špičky ve svém oboru  Laëtitie Guenau. Laëtitia se kadeřnickému řemeslu věnuje už od svých 15 let a hned od začátku kariéry se u ní projevovalo její nadání pro účesovou tvorbu a kadeřnickou profesi. Ve své práci se maximálně soustředí na klienta a jeho přání. Toto se snažila podat dál i našim kadeřníkům v rámci své stáže. Laëtitia kromě technik střihů a stylingu vysvětlila,  jak klientům správně naslouchat, jak je pozorovat nebo jak jim splnit jejich přání.

„Ráda se do Česka vracím“3s3z3352
Samozřejmě nechyběly emoce – bez nich by to nešlo. Snad každý z přítomných měl po finální přehlídce její uměleckých účesů slzy na krajíčku. Emoce přemohly i samotnou Laëtitii. Jak sama řekla: „Moc ráda školím v České republice. Stáž je pokaždé velmi dobře zorganizována a publikum je velmi pozorné a vděčné. Vidím v jejich očích chuť učit se, snaží se pohltit každé mé slovo. Dává mi to neskutečnou energii!“
„Laëtitia je pro mne velkým kadeřnickým vzorem, proto se vždy těším na její školení. Toto školení pro mne bylo už třetí a opět mne nezklamalo. Pokaždé se naučím něco nového. Na tomto školení se mi líbily její rychlé, ale přesto precizní střihy, které určitě zařadíme i u nás na salonu do našeho portfolia. Střihy jsou totiž moc pěkné a nositelné i pro normální klientelu. Neskutečně mne baví její výčesy a 3s3z3250drdoly, které sice už nejsou tak moc aplikovatelné pro běžné klienty, ale jistě je brzy zařadíme do některé z našich kolekcí nebo různých fashion focení. Laëtitia podle mne vystihuje podstatu kadeřnické profese. Má vše co má mít opravdový profesionál – kromě toho, že má nádherný rukopis, tak o práci kadeřníka dokáže krásně mluvit, je skvělým psychologem a jako bonus k tomu všemu i krásně vypadá,“ řekl Honza Kořínek ( Hair Studio Honza Kořínek, Praha).

Kadeřníci byli nadšeni
„Laëtitie je samozřejmě extra třída, žena plná vášně pro obor, velmi empatická, velká umělkyně, která má kadeřníkům co říct. To jak pracuje, jak předává zkušenosti z oboru ostatním, je jedinečné. Má styl, umění vcítit se do 3s3z3289ostatních, je inspirativní jak v účesech, tak ve střizích. Mam to štěstí, že se známe osobně a vždy, když ji potkám je ve skvěle náladě a velmi milá. Moc jsem se na tento den těšil a rozhodně mne nezklamal,“ prozradil  Michal Zelenka, ambasador L’Oréal Professionnel (Atelier Kotlár, Praha).
O svůj zážitek se se čtenáři podělila také Helena Dittrichová z Kadeřnického studia Helena Dittrichová, které najdete ve Znojmě: „Školení s Laëtitii byl pro mě neskutečný zážitek a velké emoce. Obdivuji lidi, co milují umění a ona je jednou z nich. Všechno co dělá, dělá duší i tělem. Je absolutní jednička! Potkala jsem se s ní teď poprvé, ale už teď se nemůžu dočkat, když přijede 3s3z3174znovu. Určitě doporučuji!“

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...