Úvod Osobnosti Celebrity Isabeli Fontana novou tváří L’Oréal Paris
CelebrityOsobnosti

Isabeli Fontana novou tváří L’Oréal Paris

32

"Saint Laurent" Premiere - The 67th Annual Cannes Film FestivalBrazilská modelka italského původu Isabeli Fontana se stává součástí rodiny ambasadorek značky L’Oréal Paris. Ve svých dvaatřiceti letech má za sebou již velmi úspěšnou modelingovou kariéru a před sebou mnohé další výzvy. Během své kariéry, kterou zahájila už ve 13 letech, se objevila na více než 50 titulních stranách renomovaného módního časopisu Vogue, v exkluzivním kalendáři Pirelli a na přehlídkách světoznámých módních značek.
Isabeli Fontana je známá pro své výrazné obočí, tyrkysové oči a půvabné rysy. Své nadání pro modeling ukázala už jako velmi mladá, kdy se v pouhých 13 letech dostala až do finále soutěže Elite Model Look 1996. V té době úspěšně nastartovala svou kariéru.pr-portrait-isabeli-picture-originall
Pro brazilskou modelku, která před několika dny oslavila své dvaatřicetiny, je charakteristická odvaha a mnohostrannost. „Dokážu se měnit, a proto mohu působit v modelingu tak dlouho. Neustále se měním, nikdy nezůstávám tím samým člověkem,“ říká o sobě půvabná Isabeli Fontana.
Její fotografie se objevily již na více než 50 titulních stranách renomovaného časopisu Vogue po celém světě. Stala se tváří světoznámých značek, mezi než patří například Chanel, Hermes, Versace, Louis Vuitton, Valentino, Balenciaga, H&M nebo Viktor & Rolf’s. Působila na módních přehlídkách Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Roberto Cavalli a Isabel Marant. V exkluzivním kalendáři Pirelli se objevila již osmkrát.
beauty-portrait-isabeli-fontana-picture-originalKromě modelingu se Isabeli Fontana věnuje i charitě zaměřené na děti a ženy. Stala se součástí kampaně proti zneužívání dětí, dětské obrně nebo rakovině prsu a společně s organizací UNICEF podnikla cestu do Indie.
Nyní učinila charismatická modelka Isabeli Fontana další krok ve své kariéře a zařadila se mezi ambasadorky L’Oréal Paris.

Populární články

Související články

KnihyOsobnosti

Jirka, Mirek, Slávek a ti druzí…

Memoárová literatura patří ke čtenářsky nejoblíbenějším žánrům. Populární pražské Nakladatelství Olympia publikace životních...

CelebrityGurmánLifestyleSpolečnost

Šampaňské Mumm – styl hvězd zářijové edice pražského fashion weeku

Fashion week, který se letos odehrává v originálním barokním komplexu karlínské Invalidovny hostí  historicky...

CelebrityHodinkyŠperkySpolečnost

Montblanc představil v Houstonu novou kolekci psacích per StarWalker

U příležitosti blížícího se 50. výročí prvního přistání na Měsíci představil Montblanc...

Osobnosti

Emily Hobhouseová: Zachránit životy a zachovat mír

„Celý tento táborový systém, nelidský systém, hodnotím jako masovou krutost. Nemůže to...