Úvod Lifestyle Gurmán TV kanál o vaření Food Network od září česky
GurmánLifestyle

TV kanál o vaření Food Network od září česky

31

4_ Australska jidla s Mattem Moranem_nahledFanoušci vaření u televize se dočkají nového speciálního kanálu: Food Network, světoznámá lifestylová TV stanice o jídle, vaření a životním stylu začne po prázdninách vysílat v češtině!
Televizní kanál Food Network přináší v češtině už od 1. září inspiraci každému, kdo rád jídlo připravuje i chutná. Nejen diváci, ale i tuzemští kuchtíci se tak mohou těšit na ověřené televizní menu v podobě celosvětově oblíbených receptů, kulinářských soutěží či zábavného vaření s celebritami. Kanál je dostupný v nabídce Skylink, freeSAT či dalších regionálních sítích.

Nové suroviny i exotická gastronomie5_S Donalem... do Vietnamu_nahled

Food Network není typickým  kanálem, který diváky učí, jak vařit. A  jeho pořady získávají pravidelně  televizní ocenění.  Mezi  ty nejsledovanější patří seriál  půvabné kuchařky asijského původu Ching, která ve svém pořadu  Snadná Čína učí připravit rychlé a chutné čínské delikatesy. V dalších dílech pak podniká i kulinářské turné po asijských restauracích v Americe.  Oblíbená je i exotická gastronomie v pořadech.  Australská jídla s Mattem Moranem  nebo S Donalem Skehanem…ve Vietnamu, kde charismatičtí kuchaři ukazují nejen gastronomii neobvyklých  jídel vzdálených zemí, ale i jak zpracovat nevyzkoušené  suroviny. Tipy na rychlé a chutné jídlo pak dostanou diváci v seriálu Malá bistra u silnice. Velkým tahákem bude i show energické kuchařky Siby, která dokazuje, že vařit se dá jednoduše, levně a chutně. Na Food Network nechybí ani kulinářské soutěže a show šéfkuchařů z celého světa.

6_Siba Mtongana v poradu se Sibou u stolu_nahledBez reklam, 24 hodin denně

TV Food Network má jídlo v názvu a ne náhodou se stala ve sledovanosti srovnatelných televizních stanic číslem 1 ve Velké Británii. Kanál se těší velké oblibě také v Americe a v sousedním Polsku. „Food Network je i nadále jednou z nejrychleji rostoucích lifestylových značek na trhu a je vidět, že vsadila na dobrou kartu. Jídlo jako věčné, nestárnoucí téma a zábava spojená s tradičním i experimentálním vařením je důvod,  proč si program našel diváky na celém světě,“ říká Eva Sedláčková ze společnosti Channels, která zastupuje televizi v České a Slovenské republice. Oblíbenost televizních pořadů o vaření dokládá i návštěvnost webových stránek www.foodnetwork.co.uk, www.foodnetworktv.com.2_Snadna Cina a moderatoka Ching_nahled
Food Network UK je vlastněn společností Scripps Networks Interactive, který je předním producentem televizního, internetového obsahu v oblasti životního stylu orientovaného na kategorie domov a design, jídlo a cestování.  V České republice a na Slovensku začne Food Network v češtině vysílat od 1.září v nejsledovanějším hlavním vysílacím čase, takže divákům neunikne žádný z premiérových pořadů.  V tuzemsku vysílá bez reklam 24 hodin denně a je dostupný jak v SD, tak i v HD rozlišení ve formátu 16:9.

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

GurmánKnihy

Unikátní kuchařka snadných receptů orientální kuchyně

Kavkaz, speciálně Gruzie, se honosí jednou z nejoceňovanějších kuchyní světa. Po staletí...

GurmánKnihy

Unikátní kuchařka základních receptů orientální kuchyně

Kavkaz, speciálně Gruzie, se honosí jednou z nejoceňovanějších kuchyní světa. Po staletí...

GurmánUměníVýstavy

Za dobrým vínem a…

… výborným výtvarným uměním zve požitkáře všeho druhu známá pražská vinárna U...