Úvod Móda BRONDE: nový trend v barvení vlasů
MódaMódní trendy

BRONDE: nový trend v barvení vlasů

31

eva-green-loral-professionnel-2Aktuální vlasový trend přichází i k nám! BRONDE, perfektní kombinace hnědé a blond, vyvolal mohutnou odezvu na červených kobercích, v časopisech a hvězdy ho jednoduše zbožňují. BRONDE více než před rokem přinesla ve své letní kolekci IT LOOKS 2014 značka L´Oréal Professionnel. Dnes ho ztělesňuje mezinárodní ambasadorka značky, Eva Green. Tento look se dá přizpůsobit všem typům vlasů a tónu pleti a sluší každé ženě. Jde o skutečně dokonalou barvu, která umožní získat prvotní nádech léta, nebo zachová letní vzhled i když přijdou chladnější dny. BRONDE je jemná hra stínu a světla, ideálně se hodí pro ty, co mají kaštanové vlasy a chtějí jim dodat hloubku a tvar. A taky brunetkám, které chtějí podtrhnout a rozjasnit svůj vzhled bez drastické změny přirozené barvy vlasů, a to díky blond pramenům.

Bronde očima experta

Odpovídá Frederic Mennetrier, poradce v oblasti barvení pro  L´Oréal Professionnel.
Proč si pravý styl BRONDE vyžaduje odborné znalosti koloristy?
BRONDE není barva, kterou získáte z krabičky. Je to skutečně profesionální technika, která vyžaduje precizní ruku a znalosti odborníka. Jen on dokáže zesvětlit vlasy brunetek s úžasně přirozeným efektem a dosáhnout požadovaný barevný výsledek. Odborná diagnostika je přitom rozhodujícím faktorem. Musíte vědět, co bylo na vlasech použito předtím, rozhodnout, co se může a co nesmí udělat, vybrat správný odstín, který přesně splní přání klientky. Aby byl vytvořený co možno nejpřirozenější vzhled, kolorista používá současně speciální techniku, při které se barva aplikuje zároveň vertikálně i horizontálně.
Jak si vysvětlujete úspěch současného trendu BRONDE?eva-green-loral-professionnel-4
BRONDE je skvělý pro ženy hledající lehce dosažitelný, přirozený, originální a rafinovaný vzhled. Je ideální pro všechny brunetky, které si přejí změnu, ale nemají odvahu zkoušet radikálně světlé barvy. A nemusí být přitom otrokem své barvy: úspěšný BRONDE je totiž ideální, když se aplikuje jenom ke koncům až po určitou úroveň, což znamená, že po několika týdnech nejsou patrné odrůstající kořínky. Takže BRONDE znamená dlouhotrvající, nenáročnou barvu.
Myslíte si, že trend BRONDE přetrvá?
Ano, určitě! BRONDE se objevil v tiskových zprávách v New Yorku už před pár lety a trend tak od té doby stoupá na popularitě. Tento efekt „barvy bez barvy“, neboli NUDE ve vlasech, vypadá dobře na velkém počtu žen a ty ho vskutku milují. Pro koloristu je radost dělat takovou techniku, protože se dá vyjádřit různými způsoby v závislosti na konkrétní ženě. BRONDE je sice považován za trend, ale už teď se v něm nachází něco nadčasového.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...