Úvod Krása a zdraví Novinky Nová tělová řada Dove DermaSpa přichází
Novinky

Nová tělová řada Dove DermaSpa přichází

32

image002Dove představuje prémiovou řadu tělové péče Dove DermaSpa, jež snoubí poznatky předních dermatologů se zážitky jako v luxusních lázních. Jejich prostřednictvím usiluje Dove o to, aby ženy proměnily rutinní péči o tělo v každodenní smyslný rituál a mohly si naplno vychutnávat vzácné chvilky času, který mají samy pro sebe. Základem třpytivých gelů, sametových tělových mlék a hedvábně jemných olejů jsou Cell-Moisturisers™ – klíčové zvlhčující složky, které působí uvnitř buněk* a zanechávají pokožku dokonale hydratovanou. Portfolio Dove DermaSpa zahrnuje čtyři luxusní kolekce: Goodness3, Uplifted+, Youthful Vitality, Summer Revived a navíc vysoce hydratační krém na ruce Intensive. Každá z nich je určena pro odlišný typ či zralost pokožky a všechny jsou charakteristické nejen nadstandardním složením, ale i neodolatelnými vůněmi a svým elegantním balením.
Dove věří, že nejlepší péči o pokožku zajistí odborné zkušenosti špičkových dermatologů v kombinaci s hýčkáním typickým pro péči jako v luxusních lázních. Výsledkem právě tohoto spojení je nová řada Dove DermaSpa, na jejímž vývoji se podílela skupina odborníků z celého světa. Produkty Dove DermaSpa byly dermatologicky testovány, jsou vhodné i pro citlivou pokožku a představují luxusní způsob péče o pokožku celého těla.

Technologie Cell-MoisturisersTM 

Cell-MoisturisersTM prezentující dosud největší inovaci v rámci produktů péče o pokožku. Cell-MoisturisersTM, která byla doposud využívána jen v krémech na obličej, obsahuje komplex vyživujících složek získaných z přírodních olejů a semen. Cell-MoisturisersTM zlepšuje vzhled pokožky, posiluje její vrchní vrstvy a optimalizuje buňkový cyklus a dospívání buněk. „Díky tomu, že tato technologie působí přímo uvnitř kožních buněk, je výsledné zlepšení stavu pokožky mnohem výraznější,“ uvádí dermatoložka doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph.D. „Intenzivní hydratace také posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky, což je vůbec nejžádanější vlastnost výrobků k péči o pokožku,“ doplňuje dermatoložka.

Představení produktových řad

Goodness3
Zlatá řada obsahuje vzácný omega olej známý tím, že obnovuje ochrannou bariéru pokožky, zajišťuje její vyhlazení a zanechává ji sjednocenou, zářivou a na dotek hedvábně jemnou. Inovativní technologie Cell-MoisturisersTM působí uvnitř buněk* a pokožku plně hydratuje. Goodness3 se vyznačuje vůní, v níž se snoubí hřejivé tóny krémové vanilky se šťavnatým kokosem a nádechem pižma. Vybírat lze z tělového krému, tělového mléka, tělového oleje a krému na ruce.
Uplifted+
Produkty řady Uplifted+ využívají technologii Cell-MoisturisersTM pro obnovení pružnosti a pevnosti pokožky. Řada zahrnuje inovativní sérum v kuličce, se kterým díky hydratační masáži dosáhnete rychlejšího zpevnění. Produktům Uplifted+  dominuje nádherná vůně roztančených leknínů a okurky, jimž dodávají svěžest lístky zelené fialky v kombinaci se smyslným santalovým dřevem, indonéskou pačuli a sladkým pižmem. Nabídka zahrnuje tělové mléko, tělový olej a sérum se speciální masážní hlavicí.
Dove_DermaSpaYouthful Vitality
Řada  Youthful Vitality v sobě ukrývá Cell-MoisturisersTM a intenzivně revitalizující sérum. Tato kombinace vypíná věkem unavenou pokožku a navrací jí mladistvý vzhled. Výjimečný účinek podtrhuje aroma malin a mandarinek spolu s vůní růže, pelargonie a karafiátu s jemným nádechem makadamiového oříšku. Vše doplňují hladivé tóny vanilky a santalového dřeva. K dispozici je tělový krém.
Summer Revived
Tato speciální řada spojuje přírodní a jemné samoopalovací látky se Cell-MoisturisersTM. Tónovací tělové mléko potěší každodenní dávkou léta a propůjčí pokožce zdravě opálený vzhled. Dostupné je ve dvou verzích, pro světle až středně tmavou pokožku a pro středně tmavou až tmavou pokožku.
Intensive
Krém na ruce Intensive poskytne výživu a hydrataci – uleví i té nejsušší pokožce. Doprovází ho decentní pudrová vůně.

Populární články

Související články

CestováníNovinkyTéma dne

Prožijte ve zdraví bezstarostnou dovolenou snů, stáhněte si aplikaci s lékařem v telefonu

Okamžitá lékařská péče není jen výsadním právem majetných. Věděli jste, že opravdu...

KnihyNovinky

Rybičkové záložky v knize o vodníkovi Škvejchlovi

Proč bydlíš v rybníku, zelený vodníku? je název nové pohádkové knihy hudebnice,...

FilmyKnihyNovinky

Labutí Burianova píseň

Na předvánoční trh přichází kniha Ivana Černého, která potěší. Hlavně starší čtenáře,...

Krása a zdravíNovinkyTrendy zdraví a krásy

Růžové snění

Hlavní barva jarního make-upu? Jednoznačně růžová. Rozjasňovač, tvářenka, ale prvenství si stále...