Úvod Módní trendy Anglické retro a vintage šaty!
Módní trendy

Anglické retro a vintage šaty!

32

Vintage a retro móda má za cíl vyzdvihnout přirozenou krásu každé ženy. Skrýt sem tam nějaké nedostatky a zvýraznit typické ženské prvky. A přesně o to se snaží oblečení a šaty na stránkách Blanka Straka. Vintage sukně, společenská bolerka, bohaté spodničky, šaty na ples i na svatbu, retro šaty 50. let a spousta dalšího.
Každá žena má možnost cítit se výjimečně, nádherně a spokojeně nehledě na věk, postavu či styl oblékání. Ať už jste propadly vintage stylu nebo formálnímu oblékání, na stránkách se můžete kochat, nakupovat nebo se jen inspirovat od rána do večera.

LADY V LONDON ROSE TEAŠaty Lady V London Elegant Rose Tea
Dokonalé šaty vhodné pro společenské události, do tanečních kurzů, na svatby, i jako malé večerní. Decentní a přitom výrazný vzor růží v barvách babího léta.

Šaty Lady V London Cupcakes TeaLADY V LONDON CUPCAKES BLACK
Dokonalý model pro oslavy, svatby, večírky či taneční. Nepřehlédnutelný motiv dortíčků, šálků a zmrzliny na černém podkladu je prostě kouzelný.

LINDY BOP MAGGIE BLUE POLKAŠaty Lindy Bop Maggie Blue Polka
Nádherné šaty v krásné modré barvě s věčně stylovým bílým puntíkem, dlouhý rukáv, skvěle padnoucí střih. Součástí dvě modré květiny, které jemně dozdobí šaty.

Šaty Lindy Bop Vivi BlackLINDY BOP VIVI BLACK
Nádherné šaty v klasické černé, vhodné pro slavnostní příležitost, tříčtvrteční rukáv, krásně padnou, strečová bavlna, součástí širší pásek. Elegantní šaty hodící se na společenské události a bankety.

LA PETITE SUZETTE BLACK PREMIUMSukně La Petite Suzette Black Premium
Nadýchaná sukýnka v černé barvě pro malé i velké parádnice, která prostě nesmí ve vašem šatníku chybět. Buďte za dámu při slavnostní příležitosti, např. svatbě, párty, večírku nebo za rebelku s džínovou bundičkou do pasu. Provedení Premium – velmi bohatá a objemná tutu sukýnka, na kterou je použito dvojnásobné množství materiálu, vpředu ozdobená saténovou mašlí.

Šaty Lindy Bop Lisette BlackLINDY BOP VIVI BLACK
Krásné společenské šaty vhodné pro slavnostní příležitost, na ples, do divadla, na párty. Klasická černá, dvě vrstvy – spodní strečová bavlna, vrchní krajka s průhlednými rukávy, vzadu v pase menší mašle, zip v boční straně.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...