Úvod Osobnosti Celebrity Šaty na vdávání, ale ženich Kamily Nývltové nikde
CelebrityHudba

Šaty na vdávání, ale ženich Kamily Nývltové nikde

29

Kamila_Nyvltova_foceni_3Na focení nové kolekce společenských šatů nazvané „Osudová“ si návrhářka Petra Pilařová vybrala zpěvačku Kamilu Nývltovou. Mělo to hned dva důvody. Za prvé zkušenosti se zpěvačkou, neboť návrhářka již s Kamilou úspěšně fotila a dalším dobrým důvodem bylo i to, že navázala spolupráci se svatebním salonem, který je Kamiliným jmenovcem, a tudíž vzniklo vtipné propojení dvou stejných křestních jmen.
„Fotit s Kamilou je radost, neboť má nespočetně mnoho tváří a proměn, je sexy a neskutečně fotogenická. Prostě taková osudová osobnost“, říká Petra o Kamile.

Kamila miluje „velké šaty“Kamila_Nyvltova_foceni_1

Celá kolekce šatů, která vznikla pro zmiňovaný salon, je velmi jednoduchá, čistá, splývavá s řadou detailů.  Focení se ujala fotografka Klára Fremutová, která měla na focení s Kamilou také již dlouho spadeno.
O tom, že krásná zpěvačka Kamila Nývltová je zamilovaná do „velkých šatů“, není pochyb. Ve svých muzikálových rolích jich oblékla již značnou řadu. Jako královna Kleopatra nosí zlatou róbu a jako markýza Angelika bude opět nosit romantické velké šaty, a to hned v několika provedeních. A že tento typ módy jí opravdu sluší, potvrzuje fakt, že si Kamilu často vybírají fotografové pro focení romantických fotek a také různé salony pro propagaci svých společenských šatů.
Kamila_Nyvltova_a_Josef_VagnerNa módním focení jsme Kamilu a její tým zastihli v samotném historickém centru Prahy, v luxusním prostředí Fashion Clubu, v nejvyšším patře obchodního domu Kotva, kde se na střeše objektu proháněla v nádherných róbách. Oblékala jedny šaty za druhými, včetně těch svatebních, a že jednou bude krásná nevěsta o tom není pochyb.

Přátelé z muzikálů

„Až se budu vdávat, chtěla bych mít krásné bílé velké šaty, ale zatím mě nikdo nechce! No, i když, oni by možná chtěli, třeba Marian Vojtko, Dan Hůlka a další, ale raději je jmenovat nebudu, protože ti jsou zrovna ženatí a to by asi doma blbě vysvětlovali. Moji kolegové mě neustále dělají nabídky k sňatku“, vtipkuje Kamila. „Říkám jim, že to jsou mlsní kocouři, ale mám je moc ráda, jsou to skvělí chlapi, je s nimi sranda a jsou to velcí profíci, bez kterých si nějak neumím svůj muzikálový život představit. Uvidíme, třeba mě některý z nich přece jen do svatebních šatů pomůže (smích)“.Kamila_Nyvltova_a_Daniel_Hulka

Čekejme nové album?

Kamila má perný pracovní podzim. Společně s kolegou Josefem Vágnerem natočila a vydala nový duet „Je to nebezpečné“, který si odbyl úspěšnou premiéru na vlnách Českého rozhlasu. Vystoupila jako pěvecký host v projektu Královéhradecké filharmonie „GAME OVER – hudba z Kamila_Nyvltova_a_Marian_Vojtkopočítačových her“, kde zazpívala i v portugalštině či perštině (kterou s ní procvičoval Ali Amiri), běhá z divadla do divadla a začala připravovat materiály na nové CD. V neposlední řadě vyhlásí jako patronka pěvecké soutěže ČESKO ZPÍVÁ jubilejní desátý ročník.

Populární články

Související články

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

HudbaKnihyKultura

Napsal písňový text i na tácek od piva

Potkali jsme se před krátkým časem u příležitosti křtu monografie kreslíře-humoristy Slávy...

HudbaUmění

Recitál Lucie Zhory v ArcusGallery

Po více jak čtyřech letech se vrací kutnohorská ArcusGallery do magického prostoru...

HudbaKnihy

Slavní čeští skladatelé

Před krátkým časem vydalo Národní muzeum v Praze jedinečnou publikaci, zabývající se Bedřichem...