Úvod Lifestyle Bydlení Světla, která rozzáří váš interiér a překvapí přijatelnou cenou
Bydlení

Světla, která rozzáří váš interiér a překvapí přijatelnou cenou

31

POLAR GRANDE (kopie)Ve světě plném spěchu a zboží bez minulosti přichází na trh značka, za kterou stojí kolektiv mladých a kreativních lidí, kterým není lhostejný design, ani pocit, který z něj lidé mají. Pod názvem claro. vytvořili unikátní kolekci svítidel, které svým tvarem a mírou osvětlení doplní váš interiér tak, abyste se v něm cítili skutečně příjemně. claro. nejsou solitérní předměty – jsou součásti bytů, domovů a našich životů. Je to designové osvětlení za cenu dostupnou běžnému zákazníkovi, které můžete nyní najít v nově otevřeném světelném butiku v Praze na Národní třídě nebo na e-shopu claro.cz.

Světelný butik na NárodníCINTA (kopie)

Mnohdy se stává, že ty nejlepší věci vznikají samovolně. Vznikají z potřeby, která zatím nenašla uspokojení, a zaplňují to, co je potřeba vyplnit. Přesně tak vznikla i značka claro. Na trh přichází jako značka, která zpřístupňuje design široké veřejnosti.
Claro. je designové osvětlení, které je přirozeným doplňkem interiéru, ve kterém se člověk cítí příjemně. Pod touto značkou vytváří originální produkty tvůrci z různých zemí světa. Hlavními materiály jsou zde dřevo, korek a beton, přičemž dřevo je zpravidla jasanové. Vše je inspirováno naturální krásou za použití materiálů, tvarů a barev navozujících pocit přírody. Pro claro. není určující aktuální trend, ale vkusnost a originalita. V souvislosti se zahájením letošního Designbloku se otevírá claro. světelný butik – Národní 27, Praha 1 a je spuštěn e-shop na www.claro.cz.
20150906142038983898edgar black20140221142054805480 (kopie)

Populární články

Související články

BydleníLifestyleLuxus

Designové doplňky Moser nově v exkluzivním zastoupení multibrandového butiku The Store

Multibrandový butik The Store rozšiřuje své portfolio luxusních světových značek a přináší...

BydleníLifestyle

Louis Vuitton parfém pro váš domov

Cestování je stálé téma v srdci značky Louis Vuitton – již od jejích...

BydleníLifestyleVýstavy

Jak se dělá vintage interiér?

Co by byl domov bez zařízení a vybavení, ve kterém se člověk cítí...

BydleníLifestyle

Cartier zdobí i interiéry

Příběh vzniku interiérových doplňků značky Cartier se začal psát ve stejné době,...