Úvod Krása a zdraví Relax Jsme ve znamení rudé ohnivé Opice
RelaxSpolečnost

Jsme ve znamení rudé ohnivé Opice

26

DSC_1147Osmého února přišel podle čínského kalendáře rok 2016 – rok ohnivé Opice. V tomto znamení, během dvanácti měsíců, je možné podle čínského horoskopu snad téměř všechno. Jedná se o období mnoha šancí a úspěchů jak v nejrůznějších činnostech včetně podnikání, tak i v osobním životě. Hbitá, bystrá a inteligentní opice se totiž nikdy jen tak nevzdává, zkouší všechny dostupné možnosti a nedá pokoj, dokud nedosáhne žádané mety, což nám budiž příkladem.

Oslavy, prezentace i ohňostroje

Ing. Natálie Loginová: Naše společnost vznikla v Novosibirsku v roce 1995, na českém trhu působí již 15 let Pohled do interiéru
Ing. Natálie Loginová: Naše společnost vznikla v Novosibirsku v roce 1995, na českém trhu působí již 15 let
Pohled do interiéru

Zatímco většina světa měla oslavy příchodu nového roku za sebou, Číňané si je nechali na vzpomínaného 8. února. Velkolepé oslavy v ČR probíhaly kupříkladu o prvním únorovém víkendu na holešovickém Výstavišti za ohromného zájmu nejenom Pražanů i návštěvníků Prahy, kteří se bavili, degustovali, poznávali čínskou kulturu a v závěru tleskali i skvělému ohňostroji. Těch oslav byla v hlavním města republiky celá řada, my jsme se jedné z nich zúčastnili v reprezentačních prostorách firmy KI WEST GROUP, která již patnáct let do ČR dováží čínské prostředky tradiční přírodní medicíny. Ale nepředbíhejme…

DSC_0873Co nám říká čínský horoskop

Jak jsme již naznačili, pro velkou většinu lidí na celém světě by se mělo jednat o doslova přelomový rok při nejrůznějších aktivitách. Ale pozor – tento rok přeje i moudrosti a uvážlivosti, avšak přespříliš hazardní hry a podniky budou odsouzeny k neúspěchu, jak přítomným na oslavě roku ohnivé Opice na pražských Královských Vinohradech hostům potvrdil známý astrolog Jindřich Pavlis, který se zabýval i partnerskými vztahy a zdravím.

Láska a zdravíDSC_0992

Většina vztahů, které vzniknou v roce 2016, budou pevné a dlouhé. Stejně tak i v ten čas založená manželství. Rok ohnivé Opice příliš nefandí nevázaným románkům a prudkým emocím. Tento rok je určen převážně pro posílení rodinných vztahů a harmonie, navázání klidu rodinného krbu a nalezení životních partnerů. Jindřich Pavlis se před hosty oslavy společnosti nazývané též GREEN WORLD rozpovídal z hlediska horoskopu o zdravotních otázkách. Je nutné letos více dbát o svoje zdraví než obvykle. To se týká především těch, kteří trpí vysokým krevním tlakem, nemocí srdce a zažívání. Vhodná je proto lehká strava, dostatek vitamínů a minerálů, nealkoholických nápojů a pohyb na čerstvém vzduchu. Přímo ideální je pak svěřit se tradiční čínské lidové medicíně, jejíž produkty jsou prověřeny staletími.

DSC_0912Tradice starověké čínské medicíny

Současný západní svět, trpící chemizací a nezdravým životním stylem, čím dál více obrací svůj zájem k lidovému lékařství, vycházejícího ze samé podstaty matky Přírody. V okamžicích, kdy přestávají účinkovat antibiotika a je ohromující nárůst civilizačních chorob včetně nejrůznějších alergií, a na pacienty nezabírá již ani penicilín, hledá i moderní člověk pomoc v alternativní medicíně. O účincích akupunktury, akupresury, speciální masáže nebo kupříkladu žen šenu nelze diskutovat. Tím však široká paleta nabídky tradiční čínské medicíny nekončí, naopak, začíná.
Na základě dlouholeté spolupráce společnosti LI  WEST s významnými vědeckými pracovišti v Číně a asijské části Ruska mají možnost vyzkoušet si na vlastní osobě i čeští pacienti životodárné účinky nejrůznějších přípravků. Začínaje těmi, co zlepšují imunitu přes protizánětlivé a detoxikační až po přírodní zubní pasty, léčivé krémy a čisté rostlinné aromatické léčivé oleje. Unikátní jsou kupříkladu kapsle pro lidi s vysokou hladinou cukru v krvi, kteří ji chtějí rychle a efektně stabilizovat a vrátit do normálu. Jedinečná je i nabídka rozpustných zdravotních nápojů. Dalo by se říci, že neexistuje zdravotní problém, ať již ženský či mužský, aby si s ním tradiční čínská medicína nevěděla rady.

Na snímku vidíme ředitelku čínského centra Fuzhi společnosti LI WEST ing. Natálii Loginovou, spolu s atrologem Jindřichem Pavlisem
Na snímku vidíme ředitelku čínského centra Fuzhi společnosti LI WEST ing. Natálii Loginovou, spolu s atrologem Jindřichem Pavlisem

Republiková certifikace

Všechny přípravky, dovážené do Česka společností LI WEST GROUP, jsou certifikované v České republice. Mohou se prodávat i v obchodních sítích. Nejlépe je však nakupovat přímo u odborníků, v pražském GREEN WORLD centru, kde je veřejnost obsloužena profesionálním personálem, který zákazníkům poskytuje veškeré potřebné informace.  Zde se také odehrávají nejrůznější kurzy (např. výuka klasické čínské masáže), včetně cvičebních programů pro odbornou veřejnost (kupř. kosmetika). Též se zde poskytují bezplatné konzultace a diagnostiky, které vedou lékaři – specialisté.
To vše nejenom v moderně vybavených ordinacích a komorní tělocvičně, ale též ve stylových reprezentačních prostorách s ukázkami čínského umění a možností čajových obřadů a dalších společenských událostí, jako byla kupříkladu oslava roku Ohnivé Opice, kdy nechyběl ani ohňostroj.

Ivan Černý
Foto: Josef Louda

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...