Úvod Osobnosti Celebrity Módní ohlédnutí za letošními Oscary
CelebrityMóda

Módní ohlédnutí za letošními Oscary

35
Foto: Jeff Kravitz
Foto: Jeff Kravitz pro Giorgio Armani

Osmaosmdesátý slavnostní večer předávání cen americké filmové akademie proběhl na konci února v Las Vegas. Kromě napětí při vyhlašování vítězů v jednotlivých kategoriích přinesl také vzrušení fanoušků módy: jaké šaty, jaké šperky, účesy nebo nalíčení předvedly hvězdy na rudém koberci?

Foto: Lancome

Oscarový make-up Cate Blanchett a Kate Winslett

O hvězdný oscarový make-up pro Cate Blanchett se opět postarala vizážistka Jeanine Lobell. Ta známé herečce vytvořila v současné době velmi moderní sexy kouřové líčení ve švestkovém odstínu. Celé líčení se opět neslo v duchu kosmetiky Giorgio Armani. Po jaké sáhla Jeanine Lobell technice?
Na zvýraznění a úpravu obočí použila Jeanine produkt Eye & Brow Maestro. Pro vytvoření kouřového líčení ve švestkovém odstínu začala vizážistka aplikací očních stínů Eyes to Kill Solo v odstínu 15 přes celé horní víčko. Poté nanesla tento stín také na dolní víčko podél linie řas. Následně vytvořila, pomocí navlhčeného štětce na linky a stínů Eyes to Kill Solo v odstínu 5, jakoby rozmazané a rozostřené linky. Jeanine dále nanesla Eye Tint, odstín 10, na linii podél řas pro žhavý pohled. Nakonec jemně vklepala Eye Tint v odstínu 8 doprostřed víčka a pod nadočnicový oblouk, aby vytvořila efekt otevřených a rozjasněných očí.
O krásnou vizáž britské herečky Kate Winslett se zasloužila artistka Jillian Dempsey. „Kate Winslet je ikonická kráska. Na tento večer oblékla černé šaty bez ramínek, proto jsme se rozhodli pro klasický look,“ prozradila Lilllian. Na pomoc si vzala výběrovou kosmetiku Lancome. Za odstín tvářenky zvolila Shimmer Rose Cashmere, pro rtěnku pak č. 250, Beige Mirage.

Foto: Jason Merritt
Foto: Jason Merritt pro Piaget

Šperky a hodinky na červeném koberci

Jessica Chastain, Jessica Biel, Brie Larson nebo Jennifer Jason Leigh, ti všichni oslňovali publikum slavnostního večera v LA šperky a hodinkami Piaget. Jennifer J. Leigh zdobily náušnice z bílého zlata s diamanty a prsteny s perlami a safíry. Herec Michael B. Jordan si na galavečer vzal nové hodinky Piaget Altiplano Chronograph z bílého zlata s řemínkem z černé kůže aligátora.
Australská diva Cate Blanchett, která se zapojila do klání o zlaté sošky, se na červeném koberci objevila v náhrdelníku, prstenu a náušnicích značky Tiffany. Blyštivé diamanty ukrašovaly dekolt její kolegyně Reese Witherspooon. Herec, režisér a scénárista Liev Schreiber si pro tento filmový svátek vybral hodinky Tiffany CT60. Angličanka Sophie Turner, hvězda seriálu Hra o trůny, oslnila v diamantech. Herec Christian Bale přišel v doprovodu své manželky Sibi Blazic, ozdobenou diamantovými šperky Cartier.

Foto: Cartier
Foto: Cartier

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...