Úvod Lifestyle Bydlení Dotkněte se léta se zářivými vůněmi a novými dekoracemi
Bydlení

Dotkněte se léta se zářivými vůněmi a novými dekoracemi

29

SM16_G015_G26B817_New BC_01Nemůžete se dočkat nástupu opravdového léta? Zavřete oči a přeneste se do tropického a vášnivého Ria! Letošní léto v rytmu samby ruku v ruce s osvěžující Caipirinhou a romantickým západem slunce vás v mžiku dostane na proslulou Copacabanu… a díky exotickým vůním a dekoracím nemusíte ani nikam cestovat!

Guava Caipirinha – to pravé pro brazilskou atmosféru

Žádná návštěva Brazílie se nemůže obejít bez brazilského národního koktejlu. Caipirinha je zárukou osvěžujícího a omamného vzrušení, které nabudí vaše smysly. Proto vznikla jedinečná exotická novinka v podobě vůně Guava Caipirinha! Kyselá mandarinka, temperamentní grapefruit a pikantní limetka zahalená do sladké guavy, manga a ananasu vám pomůže okusit, jak chutná opravdový tropický ráj!

Necestujte, Copacabana beach dorazí za vámi!SM16_S001_P92226_A_001_retouch1b

Když se řekne Copacabana, každému se ihned vybaví jedna z nejslavnějších pláží na světě. Svěží mořský vzduch, stříkající vlny oceánu, vůně kokosu, šťavnatého ananasu a tropických květin vás zaručeně zbaví napětí a stresu a dodá vám energii i během náročného pracovního dne. Kromě nádherné vůně Copacabana Beach je v nabídce i řada originálních dekorací s tématikou mořského a podmořského života. Tak proč létat přes půl světa, když Copacabana beach může přijet za vámi!

SM16_L007_P92223_A_011Romantika v záři zapadajícího slunce

Nemusíte být velcí romantici, aby i vás omámilo zapadající slunce nad Riem. Ještě než se necháte zlákat dobrodružstvím šťavnatého manga, zelené hrušky a jablka v kombinaci s pikantním ananasem, exotickou fazolkou tonka a vůní santalového dřeva, které se snoubí v nové vůni Samba Sunset, seznamte se s dalšími produkty PartyLite z nové tropické kolekce. Nechybí v ní například vrstvené svíčky, které vás postupně okouzlí různě se prolínajícími se vůněmi, lucerna Palladian pro nastolení romantické atmosféry, či LED válcové svíčky v tropických barvách.

Nadechněte se tropického rájeSM16_G001_P92197_A2_002

Milujete vůni květin? Nová letní vůně Tropical Flower v sobě spojuje nejen svěží vzduch oceánu, ale také sladké bobulky, vanilkové aroma, gardénie, plumérie a další exotické květiny. A protože pro exotické květiny jsou charakteristické nádherné barvy a odstíny, nezapomínejme ani na třpytivé svícny na čajové svíčky v zelené a růžové barvě nebo svícen evokující sluneční záři.

Foto: PartyLite

Populární články

Související články

BydleníLifestyleLuxus

Designové doplňky Moser nově v exkluzivním zastoupení multibrandového butiku The Store

Multibrandový butik The Store rozšiřuje své portfolio luxusních světových značek a přináší...

BydleníLifestyle

Louis Vuitton parfém pro váš domov

Cestování je stálé téma v srdci značky Louis Vuitton – již od jejích...

BydleníLifestyleVýstavy

Jak se dělá vintage interiér?

Co by byl domov bez zařízení a vybavení, ve kterém se člověk cítí...

BydleníLifestyle

Cartier zdobí i interiéry

Příběh vzniku interiérových doplňků značky Cartier se začal psát ve stejné době,...