Úvod Vztahy Děti Dětský bazárek s písničkami
Děti

Dětský bazárek s písničkami

28
Iva Frühlingová
Iva Frühlingová

Co se spoustami oblečení, ze kterého už vaše děti vyrostly? Zkuste přebytečné kousky prodat nebo vyměnit s ostatními maminkami na dětském bazárku! Na své si přijdou i děti, protože je tu pro ně připravený bohatý doprovodný program. A možná potkáte i novopečenou maminku, zpěvačku Ivu Frühlingovou, která je patronkou akce.

Písničky i zumbování

V sobotu 18. června proběhne první ročník akce Náš Bázárek na pražském Výstavišti v Holešovicích. Akce, kterou moderuje Romana Navarová, moderátorka rádia ZET, začíná už v 9.00 hodin ráno a bude pokračovat až do odpoledních 15.00 hod. Pro děti je připravený doprovodný program, například interaktivní hudební vystoupení Škola písničkou, zumbování s PoBo zumba Pavel Dresden a těšit se mohou i na báječné občerstvení.
„Akce Náš Bazárek je sice zaměřená na maminky s dětmi, ale zváni jsou samozřejmě všichni, kteří chtějí nakoupit nebo prodat za skvělé ceny nejen dětské oblečení, ale i dětský sortiment jako hračky, knížky a také těhotenskou módu,“ vysvětluje Věra Gajdošíková, manažerka Lagardere No Limits.

Patronkou Iva Frühlingová

„I já jsem ze začátku dělala stejnou chybu jako klasická prvorodička. Nakoupila jsem si krásné hadříky pro miminko a posléze jsem zjistila, že je to absolutní nesmysl, protože mimčo hrozně rychle z těch věcí vyroste. Pak máte doma plné tašky nádherných kousků, ale vaše miminko to mělo na sobě jednou nebo dvakrát a teď je vám líto to vyhodit. Proto si myslím, že je výhodné využívat takovou možnost, jakou nabízí projekt Náš Bazárek a ráda se do něj aktivně zapojím,“ říká Iva Frühlingová

Zuzana Nevoralová
Foto: Lagardere

Populární články

Související články

DětiSpolečnost

Nastydlá strašidla aneb Nová audiokniha pro nejmladší čtenáře

Správně by asi mělo být řečeno – pro nejmladší posluchače. Nehrajme si...

CestováníDěti

Prázdninové Valašsko pro rodiny s dětmi, jak ho neznáte

Beskydské zvlněné kopce a pasoucí se ovečky už dnes dětem mnohdy ke...

DětiKnihy

Děti, čtete?

Čtení není nuda, ale báječné dobrodružství, hlásá osmý ročník literárně-dramatického festivalu Děti,...

Děti

Startují jarní Srdíčkové dny

Ulice měst zaplaví barevná srdíčka. S příchodem jara začíná tradiční sbírka Srdíčkové dny. O....