Úvod Móda Byli jsme na otevírací party butiku Stefanel
Móda

Byli jsme na otevírací party butiku Stefanel

30

IMG_9379Reakce Dáma-online navštívila slavnostní otevření prodejny Stefanel. Vedle krásných modelů jsme viděli i řadu známých osobností v čele se Simonou Stašovou. Po letech se vrací značka Stefanel na místo, kde před lety otevírala svůj první butik, do Železné ulice.
Koncept butiku je jednoduchý. Působit přívětivě, nabízet nejnovější modelové řady, které jsou aktuálně v nabídce také v Itálii. Modely se vyznačují stylem, elegancí, nadčasovou klasikou, která ale reflektuje trendy. S důrazem na kvalitu použitého materiálu i práci všech, kdo se na výrobě oděvů podílejí, tak vznikají dokonale jednoduché modely, které si zákaznice zamilují na první pohled, dotyk, i zkoušku. Materiály, které značce Stefanel sluší, jsou: Hedvábí, satén, merino.IMG_9274

Chcete-li dodržovat dress-code

Na pohled jednoduché střihy bez zbytečné zdobnosti, jsou ovšem do detailu precizně zpracované tak, aby vyzdvihly přednosti každé postavy, zakryly nedostatky, odhalily přesně tolik, kolik má být odhaleno, stejně jako nechávají prostor pro fantazii… Stefanel je silným hráčem na poli výrobců pletenin. Přesně ty jsou totiž sofistikovanou volbou každé ženy, která má před sebou náročný den. Musí-li navíc dodržovat dress code, značce Stefanel nelze vytknout jakékoliv jeho porušování. Značka je moderní, trendová, ale korespondující s korporátní identitou bank, respektující pravidla oblékání v právních kancelářích – je ale také oblíbená mezi lidmi pracujícími v kreativě.

Klára Kotábová
Foto z opening party (archiv autorky)
Klikněte pro zvětšení.
IMG_9304IMG_9293IMG_9357IMG_9371IMG_9313IMG_9326

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...