Úvod Módní trendy Podzimní líčení podle YSL
Módní trendy

Podzimní líčení podle YSL

32

Barvy YSL jsou elegantní a mladistvé a v kombinaci s ostatními tvoří harmonický nesoulad a smělé kombinace, které dokonale zapadají do odkazu YSL a odrážejí skandální nálady sedmdesátých let. Zároveň jsou úžasně moderní a stoprocentně vhodné i pro dnešní ženu YSL. Zkuste si pohrát. Kombinujte barvy a užívejte si reakce okolí.

palette-collector-v2Nebojte se odlišit

Couture Palette Collector Scandal Collection je zcela unikátní. Na první pohled třpyt zlaté, kontrastuje s tmavě zelenou kůží. Pak přichází šokující oranžový motiv uprostřed. Jde o tajný symbol žen, které milují módu, ale které ji oblékají po svém. Nebojte se kontrastu barev. Uvnitř najdete bohaté barevné univerzum vínové a vintage zelené, které rozjasňuje jasná tělová.

Nový efekt broušeného kovufull-metal-shadow-n13

Na počátku byla Full Metal Shadow, řada 10 unikátních tekutých metalických očních stínů se schopností vydržet 16 hodin díky 30% koncentraci pigmentů a perleťových částic ve 40% roztoku čisté vody. Nyní se otevírá nová kapitola. Stejná revoluční technologie, stejný dlouhotrvající finiš, ale nový efekt broušeného kovu, a to hned ve třech nových provokativních odstínech. Tyto odstíny můžete nosit samotné a vytvářet odvážný jednobarevný look, nebo je kombinovat s fixou Couture Eye Marker.

rpc-orange-seventie-n213Rocková superstar

Syrová výrazná barva, jejíž intenzitu ještě umocňuje matný povrch. Rocková superstar, rtěnka Rouge Pur Couture The Mats, se představuje s texturou „napnuté kůže“, která doslova uzamyká barvu na místě. Nyní přibyly tři nové odstíny.

Něžný olejvtio

Smyslnost oleje v kombinaci s fantastickou barvou a vysokým leskem. Tajemství The Volupté Tint-in-Oil je ve složení, v němž se barva mísí s olejem, a rovnoměrně se rozlévá po povrchu rtů.

l9534300-kiss-blush-n19Zkuste kombinovat

Dva nové odstíny laku na nehty. Vzdejte hold sedmdesátým létům, je to odkaz na tehdejší „skandální“ módu. Vytvořte moderní výraz a nebojte se překvapivých kombinací. Můžete, například, nalakovat všechny nehty švestkovou a jeden zelenou.

Foto: YSL

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...