Úvod Krása a zdraví Kosmetická kamufláž
Krása a zdravíMódaNovinky

Kosmetická kamufláž

30

Máte lesklou pleť, která dělá make-upu neplechu? Už v poledne se vám make-up prakticky ztrácí? Máme pro vás řešení!

3605971368547-opticalillusion-complexionprimerZa zkoušku rozhodně stojí podkladová báze De-Slick Complexion Primer od Urban Decay. Jeho lehoučká formule pohlcující maz si poradí nejen s lesklou pletí, ale usnadňuje i nanášení make-upu, který díky ní vydrží po celý den. Podkladová báze dokáže udržet tvorbu mazu na uzdě i v těch nejextrémnějších podmínkách. Pleť zmatňuje a zjemňuje a zároveň redukuje póry. Její transparentní formule nezanechává viditelné stopy při zaschnutí, takže se skvěle hodí i pro dodatečné ladění make-upu.3605971374869-vice-liquidlipstick-bigbang

Voděodolná rtěnka

Urban Decay také uvádí rtěnku Vice Liquid Lipstick s voděodolnou formulí, která se nehne ani o píď, dokud si ji sama neodlíčíte (jen si představte všechny ty možnosti.) Čím se rtěnka Vice Liquid Lipstick liší od ostatních? Naše zbrusu nová formule byla vyvinutá špičkovými technologiemi, díky nimž déle vydrží a nerozpíjí se. A rty intenzivně pigmentuje. Navíc se od ostatních rtěnek liší tím, že se příjemně nosí, aniž by rty vysušovala.

3605971376061-browbox-bathwaterblondeInovace pro obočí

Údržba obočí vyžaduje menší arzenál nejrůznějších produktů a dostatek prostoru v kabelce nebo vylepšený Brow Box v novém inovovaném balení. Tento mimořádně úspěšný set se vejde do dlaně a obsahuje všechny základní pomůcky pro okouzlující obočí. Každá sada obsahuje dva odstíny hedvábného pudru na obočí, zdokonalující/tvarující vosk, vysoce kvalitní, kovovou, miniaturní pinzetu (opravdu funguje!), dva zkosené štětečky a dvě zrcátka (jedno z nich je zvětšovací, takže vám neunikne jediný chloupek!). Zkroťte i to nejdivočejší obočí a udržujte ho v perfektním stavu po celý den. Naše pidi kazeta Brow Box se vejde i do té nejmenší kabelky, takže si ji můžete vzít kamkoliv. Přesto v ní najdete všechno, co budete potřebovat.

Jak zafixovat make-up?3605971306006-b6-complexion-prepspray-alt1

Urban Decay přináší dva ikonické fixační spreje Makeup Setting Sprays v novém inovovaném balení! Oba spreje byly navrženy exkluzivně ve spolupráci se společností Skindinavia. Lehoučké spreje dokonale chrání make-up před poškozením, i když na obličeji je ani neucítíte. Na rozdíl od ostatních fixačních sprejů, které často lepí, Makeup Setting Sprays zanechávají na pokožce maximálně příjemný pocit!

Text: Jana Abelson Tržilová

Foto: Urban Decay

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

CestováníNovinkyTéma dne

Prožijte ve zdraví bezstarostnou dovolenou snů, stáhněte si aplikaci s lékařem v telefonu

Okamžitá lékařská péče není jen výsadním právem majetných. Věděli jste, že opravdu...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...