Úvod Krása a zdraví Jak na krásné obočí?
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Jak na krásné obočí?

30

Obočí je bezpochyby nejdiskutovanějším tématem v dnešním beauty světě. Od celebrit přes bloggery po kosmetické značky, svět najednou objevil, že obočí je nejlepší a nejrychlejší cesta jak transformovat svůj look.

Každý sní o krásném obočí, které bude rámovat jeho obličej. Ale všichni známe ten pocit přemýšlení u gondoly s kosmetikou, po kterém z produktů bychom měly sáhnout. Měli bychom vyplnit? Definovat? Kde začít? Nejlépe od nuly a vypracovat se na expertku s dokonalými oblouky.

3DBROWtones_Model_Before

Je pravda, že největším problémem žen bývá identifikovat svůj problém a následně najít vhodné řešení. „Od řídkého, přes nestejnoměrné po skoro žádné obočí, každá dívka má své dilema a mnohdy si ani není jistá, co přesně ji vlastně trápí,” říká Jared Bailey, Global Brow Expert značky Benefit.

Brow_Collection_GimmeBrow_Leelee_Half

Máte nerovnoměrné či prořídlé obočí? Sáhněte po speciální tužce, která vám ho jednoduše a rychle vyplní. Vyzkoušet také můžete gel na obočí pro objem s fibro vlákny, který instantně dodá objem, obočí zkrotí a zabarví pro přirozený dojem, objem a definovanost. Pomoci vám může také tvarující a vyplňující tužka na obočí. Široký aplikátor instantně vyplní obočí a špička aplikátoru pěkně vykreslí konce. Je to opravdu nejlepší přítel začátečníka s obočím!

Brow_Collection_KaBrow_Campaign_Kim_HALF

Skvělým pomocníkem je také barevný krémový gel na obočí se štětečkem. Tato úžasná formule jednoduše vyplní vaše obočí a dá mu krásný tvar. Aplikujte jen male množství pro přirozený look a poté vrstvěte tolik barvy, kolik se vám zlíbí. A slyšeli jste už o melírech na obočí? Ty zase vyřeší problém s nudným plochým obočím. Pomocí jemných zvýrazňujících melírů můžete své ploché obočí rozveselit a dodat mu další dimenzi. Některé dívky nosí odstín light/medium pro zvýraznění světlého obočí a medium/deep odstín pro zjemnění tmavého obočí.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...