Úvod Krása a zdraví Růžové snění
Krása a zdravíNovinkyTrendy zdraví a krásy

Růžové snění

39

Hlavní barva jarního make-upu? Jednoznačně růžová. Rozjasňovač, tvářenka, ale prvenství si stále drží rtěnky. Ostře růžová rtěnka by rozhodně měla být matnější, lesklé mohou působit trošku lacině. A v neposlední řadě bychom měly růžově vonět.   

3600531359287-master-strobing-liquid-100-light-iridescentMaster Strobing Liquid, tekutý rozjasňovač, Maybelline,  249,90 Kč.

Maybelline NY přináší další praktickou novinku pro rozjasnění vašeho obličeje, tentokrát v tekutém provedení – Master Strobing Liquid. Ten lze snadno nanést buď přidáním k make-upu nebo i samostatně, podle vaší preference, a to díky snadno roztíratelné textuře s mikroperličkami. Master Strobing Liquid je k dostání ve dvou trendy odstínech. Nový tekutý rozjasňovač Master Strobing Liquid krásně rozzáří pokožku. Rozjasňovač může být aplikován zvlášť, po nanesení make-upu pro zvýraznění rysů tváře nebo smíchán s make-upem pro efekt rozzářené pokožky. Stačí nanést pomocí prstů a jednoduše rozetřít do ztracena. Margita Skřenková, oficiální vizážistka Maybelline NY, radí: „Rozjasňovač nanášejte na lícní kosti, nos a pod obočí pro dokonalé projasnění každého looku“.

Vůně Bonbom Spring Sumnmer, Viktor & Rolf, Sephora, 2200 Kč.compo-spring-030117 

Návyková gurmánská vůně oslní svoji ladností a absolutní rozkoší. Bonbon Spring Summer je tvořen lehkým dotekem grapefruitu, jasmínovými květy a karamelovými tóny. Společně tak tvoří úchvatný gurmánský zážitek a pocit dokonalého uspokojení.

3614271600561Blush Subtil Crème, Lancôme. 
Draping, což je technika líčení pro maximální projasnění pleti, je nejnovějším trendem v oblasti make-upu. Tato metoda nahrazuje klasické konturování díky kombinaci tmavších a světlejších odstínů. Lancôme přináší 3 odstíny Blush Subtil Crème, pro maximální efekt. Vyberte si mezi dvěma růžovými odstíny: 05 Rendez -Vous à Paris a 06 Bonjour Bonheur, naneste prsty a rozetřete. Poté použijte odstín 04 Je m’appelle Rose jako rozjasňovač na horní část Vašich lícních kostí. K dostání exkluzivně v Lancôme Beauty Institute a v 10 vybraných parfumeriích Sephora.

Hydratační rtěnka, Maybelline, 89,90 Kč. mbl-hydrasupreme-rtenka160b

Maybelline NY přináší novinku – klasickou rtěnku pro dlouhodobou hydrataci a sytou barvu vašich rtů. Rtěnky mají navíc krásně lesklý efekt a umožní vám být opravdu odvážná a svá. Ačkoli v dnešní době existuje na výběr opravdu velké množství nejrůznější tužek na rty, lesků, tekutých rtěnek a podobně, klasická rtěnka přijde vhod vždy. Maybelline NY přináší novou hydratační rtěnku s lesklým efektem Hydra Extreme v 10ti krásných odstínech. Klasické rtěnky Hydra Extreme by neměly chybět v žádné kabelce. Rty krásně hydratují rty a dodávají jim lesk, jsou perfektní pro každodenní používání.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

CestováníNovinkyTéma dne

Prožijte ve zdraví bezstarostnou dovolenou snů, stáhněte si aplikaci s lékařem v telefonu

Okamžitá lékařská péče není jen výsadním právem majetných. Věděli jste, že opravdu...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

KnihyNovinky

Rybičkové záložky v knize o vodníkovi Škvejchlovi

Proč bydlíš v rybníku, zelený vodníku? je název nové pohádkové knihy hudebnice,...