Úvod Ambasadoři Sportovec modelem
AmbasadořiMódní trendyNákupy

Sportovec modelem

37

Nejlepší český rychlostní kanoista Pepa Dostál je právě na vrcholu své sportovní kariéry a díky olympijským medailím a sympatické tváři je i velmi žádaným modelem. Jeho první profesionální fotky můžete nyní vidět na prodejnách společnosti Alpine Pro, jejíž tváří se Pepa tento rok stal.

Pepa Dostal pro ALPINE PRO_2

Ohlasy od mých známých jsou hodně pozitivní, kamarádi mi už i posílají selfíčka, jak se s mojí podobiznou ve výlohách fotí. Myslím si, že se nám natáčení i focení kampaně opravdu povedlo,“ uvedl Pepa. Při své výšce 203 cm má vzhledem ke své atypické a vypracované postavě tak trochu problém vybrat to správné oblečení. „Hodně se mi líbí design a funkčnost materiálů značky , které splňují všechny mé nároky. Horší je to s rukávy, ale na tom už se pracuje. Skvělé pro mě je, že alpiňácké oblečení mi i při mé výšce skvěle kryje záda,“ dodal Pepa.

Pepa Dostal pro ALPINE PRO_3

Pepa Dostál si stihl poprvé roli modela vyzkoušet během své přípravy na MS, mezi úspěchy při nominačních závodech v Račicích, na kterých potvrdil pozici české jedničky v rychlostní kanoistice a mezi vítězstvím na 500 m trati v Szegedu. Zároveň se stal oficiálním ambasadorem MS, které se bude konat na konci srpna. „Největší zásluhu směrem k propagaci MS mi zatím dělá moje mamka, která na všech svých koncertech říká, ať se diváci přijdou podívat, a už jim vypravuje několik autobusů,“ smál se Pepa, jehož maminka je známá jazzová zpěvačka. „Také jsem již absolvoval několik profi focení pro svaz a musím říct, že mě to docela chytlo.“

Pepa Dostall tvari kampane ALPINE PRO Pepa Dostal pro ALPINE PRO_4

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...