Úvod Luxus Šperky Září ve znamení modré
Šperky

Září ve znamení modré

26

Móda v poslední době podléhá modrým odstínům – a to úžasnými způsoby. V této sezoně se setkáte s bohatou paletou modrých odstínů, od chladivě ledového tónu po tyrkysovou, kobaltovou a půlnoční modř. Barva měsíce září je safírová modř, tmavě modré odstíny se klasicky hodí k chladnějším teplotám, zatímco pastelové tóny prozáří jednotvárné dny.

Safír, ušlechtilý modrý kámen, symbolizuje víru, pravdu, moudrost a upřímnost. Zářijové šperky z řady Kapky vzdávají hold tradici syntetických safírů broušených do kupolí evokujících květiny. Třpytivý odstín vyzařuje jistotu, klid a důvěru – a vynikne skvěle v rámci jednobarevné kolekce i tehdy, pokud dáváte přednost barevným kontrastům.

Prsten_small

Osvěžující tóny 
Kombinovatelné prsteny ze sterlingového stříbra z řady šperků Kapky evokují čistotu křišťálově čiré vody doplněné celou symfonií odstínů – akvamarínové modři, safírové modři a londýnské modři – třpytících se květinovými fazetami.

Hvězdné odstíny

Kombinace modré se stříbrnou evokuje noční oblohu a souhvězdí. Tento zázračný půvab zachycují přívěsky Zářící srdce v odstínu půlnoční modři, klipy Galaxie i závěsný přívěsek Vintage noční obloha, které jsou navlečeny na oběžné dráze v podobě jemného náramku.

Styl_1_smallEmoce plné barev

Symbolika a speciální významy se zde kombinují tak, abyste mohla tuto primární barvu uchopit zcela po svém. Přívěsky z Essence collection  s nebesky modrým křišťálem, tmavě modrým pavé, zdobenými květinami a listovými vzory představují Přátelství, Uznání, Klid a Štěstí a jsou spojeny krásným korálkovým náhrdelníkem.

 

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...

LuxusŠperky

Chanel představuje novou kolekci šperků COCO CRUSH

Kolekce, v níž najdeme jednoduché prsteny a náramky, je inspirování pro Chanel...