Úvod Luxus Je libo pravou šperkařskou kabelku?
LuxusŠperky

Je libo pravou šperkařskou kabelku?

34

 

Říká se, že každá žena by si alespoň jednou za život měla dopřát skutečný skvost, ať již v podobě luxusního šperku či kabelky. A co takhle mít obojí? A dokonce v jednom. Slavná šperkařská firma Cartier přichází na trh s unikátními šperkařskými kabelkami.  

Dům Cartier objevuje od fauny k flóře své velké stylistické legendy, šperky, které jsou zcela ručně vyráběné a jejich design je jediný svého druhu. Tato šperkařská kreativita rozvíjí skrze drahocenné materiály a kombinace výjimečné výrobní tajemství.

Cactus de Cartier

 

Věčný trend legendy Panther

Panter zůstává nejoblíbenějším zvířetem Cartier. Totemický, divoký a okouzlující, ztělesňuje určitou myšlenku podmanivosti a svůdné ženskosti. Jeho samotná přítomnost stačí k tomu, aby zanechal svůdnou stopu na těchto večerních šperkařských kabelkách. Za legendou Panther nejsou pouze generace proslulých elegantních žen a klientů, ale také mýtus, historie a vrcholné mistrovství výrobního tajemství domu Cartier ve věčné evoluci. Dnes je panter zpracován graficky, skrze sevřené úhly. Vzácné a moderní, tyto magnetické kusy jsou jemnou kombinací extravagance a jednoduchosti.

Panthere de Cartier

 

Odvážná a mocná, kolekce Cactus de Cartier

Třpyt s naprostou dokonalostí. Kolekce Cactus de Cartier odhaluje kabelku s výraznou brožovanou sponou zdobenou rebelským květem, který je šperkem i ozdobou zároveň a který se rozvine do smaragdových korálků a karneolových listů. Tato odvážná kolekce také obsahuje kabelku políbenou sluncem, s částečkami 24karátového zlatého prachu, s brožovanou sponou – proměnlivým kouskem velké tradice designu Cartier.

High jewelry bag lovebirds

 

Umělecké řemeslo a šperkařské kabelky

Cartier shromažďuje všechny výjimečné zkušenosti, ať už se jedná o umění výroby nebo o řemeslné výšivky Maison Lesage, opeření Maison Lemarié nebo saténové plisování Maison Lognon. Řezaný samet, odlesky zlatého prachu, lakování, giloš…, tyto exkluzivní výtvory dosahují vrcholu v umění kožedělného a šperkařského řemesla, a přitom jsou všechny části přeměnitelné na brož nebo přívěsek.

HyperFocal: 0

Klenotník, ten, kdo přetváří kabelky ve šperky

Šperkařské kabelky vstupují do historie Cartier již velmi brzy, kolem roku 1900. Už v té době jsou materiály sofistikované, komplikované a v každém případě doplněné šperky. Ukázka mimořádného řemeslného umění, které je oddané vývoji stylu v průběhu času, ale také módě i způsobu uvažování, a které je stále odhalováno půvabem kabelek. I v roce 1906 byly kabelky považovány za večerní šperky. Jedna z prvních byla zavěšená na řetízku, krásně doplněná sponou ve tvaru soví hlavy. Elegantní doplněk, kabelka, se má stát ryzí formou kreativního vyjádření.

 

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...