Úvod Společnost Čas na zářivé vlasy
Společnost

Čas na zářivé vlasy

30

Pokud chcete vyčnívat z davu, proč to nezkusit přes vlasy a běžný odstín vyměnit za něco zářivějšího? Nová technologie Matrix vám to umožní.

mat15685d-v3-150dpi_lowNovinka nese název Color melting,  paleta barev na vlasy, která se inspirovala přirozenými, zářícími prvky přírody. Nadčasová technika, která navzájem  plynule prolíná barevné odstíny a vytváří přirozené přechody pro „efekt tání barev“. Podle toho, na jak velkou změnu si troufáte, můžete vybírat jak z odvážných a výrazných nebo naopak jemných odstínů. mat15685c-v2-150dpi_low

Kadeřnící dali hlavy dohromady

Kolekci Color Melting Cabin Edition vytvořila skupina uměleckých kadeřníků Matrix, kteří se spojili, aby se navzájem posílili díky své vášni, navzájem se učili a společně tvořili. Kolektiv uměleckých kadeřníků je skupina talentovaných kadeřníků z různých částí světa, kteří se nacházejí v různé fázi své profesionální dráhy. Během jejich putování za vytvářením těchto účesů snili o tom, že budou inspirovat a posilovat kadeřnickou komunitu se všemi nástroji, potřebnými k pohánění jejich vášně, kreativity a elánu pro silnější spolupráci.

POP

Technika color melting je jednoznačně přizpůsobivá, originální a přirozená. Jemný přechodný efekt lze použít u kohokoli, s použitím jakékoli barvy. Díky plynulým přechodům může každá barva vlasů vypadat, jako když vznikla přirozenou cestou. tato technika jednoznačně posouvá hranice účesů.

mat15685b-v2-150dpi_low mat15685a-v2-150dpi_low

 

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...