Úvod Krása a zdraví Gwyneth Paltrow radí
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Gwyneth Paltrow radí

31

Hledáte veganskou, přírodní a k tomu i luxusní kosmetiku? Nechte si poradit od Gwyneth Paltrow, která nedá dopustit na produkty Biosophy.  

Světoznámá pleťová a dekorativní kosmetika Juice Beauty je jednou z uznávaných kosmetik, která se pyšní označením veganská, přírodní a luxusní. Základ exkluzivních produktů z Kalifornie tvoří přírodní šťávy bohaté na rostlinné výtažky. Je dokázáno, že z dlouhodobého hlediska mají organické přípravky lepší účinek než produkty konvenční kosmetiky. Kůže je orgán, který má pro člověka nezastupitelnou funkci a vše co absorbuje by mělo být v souladu s tím,  že pro sebe chceme to nejlepší. Je velmi důležité číst přesné složení, abychom stejně jako u potravin věděli co své pleti, kterou chceme hýčkat vlastně dáváme. Není pouze slogan, že zdravá pleť je krásná pleť. Při hledání moderních řešení pro pleť v Juice Beauty využívají nejlepších certifikované organické ingredience, ze kterých vyvářejí klinicky ověřenou pleťovou kosmetiku a dekorativní kosmetiku s rostlinnými pigmenty. Produkty mají nejen úžasné účinky na pleť, ale zároveň mají pozitivní vliv na lidské zdraví a životní prostředí.
Gwyneth Paltrow_Juice Beauty_1
Svá malá tajemství prozradila i Gwyneth Paltrow, která je tváří a kreativní ředitelkou pro dekorativní řadu Juice Beauty. „Například korektor na oči používám i na zarudnutou bradu či na jiné nesrovnalosti na obličeji. Proces vytvoření netoxického make-upu má za sebou dlouho cestu a jsem za něj nesmírně ráda. Já před ním ještě aplikuji lehkou rozjasňující bázi, kterou smíchám s hydratačním krémem. Je to má tajná zbraň, skvěle mi to spolu takto funguje. Za fantastickou považuji řasenku Juice Beauty, která je přírodním produktem a perfektně drží a funguje, což není lehké udělat. Vnímám svou pleť a naslouchám. Například exfoliační peeling je doporučován pro použití dva až třikrát týdně. Já  ho ráda nechávám jednu minutu denně, ale každá jsme jiná a je důležité to vyzkoušet na někoho to může být moc, ale mě to skvěle funguje. Krémovou tvářenku, kterou mohu využít i na rty miluji. Jsem pořád v pohybu a mít dva pomocníky v jednom to ocení každá aktivní žena. To jsou má tajemství pro mladou a svěží pleť,“ říká Gwyneth Paltrow.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...