Úvod Luxus Oslavte den matek s novým šperkem
LuxusŠperky

Oslavte den matek s novým šperkem

26

Matky jsou ženy mnoha tváří. Z tohoto důvodu je kolekce Swarovski pro Svátek matek skutečně rozmanitá a osloví opravdu každého. Zahrnuje moderní jednobarevné kousky i složitější květinové kreace.

29_LATISHA EARRINGS (1)

Kreativní ředitelka Nathalie Colin popisuje: „Kolekce pro Svátek matek vyvěrá z ryzích citů prosycených křehkou ženskostí. Je však i oslavou silných žen: matek, které dokážou, že i nemožné je možné, nebo žen zatížených spoustou úkolů; ty všechny inspirují nejen své děti, ale také ostatní ženy – i své mužské protějšky svým jedinečným osobním stylem! Tato kolekce je stejně tak všestranná jako ženy, které oslavujeme – elegantní a odvážná, nadčasová a moderní, zdrženlivá a následující módní trendy, ale především zářivá.“

42_LATISHA PENDANT (1)

Zlatý hřeb kolekce, květinami inspirovaná řada Latisha, zaujme nadčasovou černobílou kombinací. Náhrdelník i náramek Latisha jsou z jedné strany osazeny černými a z druhé bílými křišťály. Díky tomuto barevnému spojení jsou šperky opravdu univerzální. Náušnice jsou zdobeny perlami a lze je kombinovat a doplňovat snímatelnými ozdobami do uší. Odpovídají tak nejnovějšímu trendu, který se nebojí asymetričnosti.

41_LATISHA NECKLACE

Velmi decentní je řada Sparkling Dance, která rozvíjí inovativní koncepci „tančícího křišťálu“ – ten vrhá odlesky světla při sebemenším pohybu hlavy. Tuto sezonu řadu rozšířily nádherné blýskavé květinové motivy, které zdůrazňují ženskost při každé příležitosti.

53_SPARKLING DANCE NECKLACE

Třpytivý náhrdelník i univerzální náušnice osazené mihotavým křišťálovým pavé představují explozi květů a propůjčí vám fascinující kouzlo. Latisha i Sparkling Dance se díky svým jemným proporcím hodí pro vrstvení. Vzájemně kombinovat lze i klasické náramky Subtle a prsteny Vittore a Frisson. Výsledkem je nepřehlédnutelný třpyt plný elegance.

51_SPARKLING DANCE EARRINGS

Novou kolekci provází i módní kampaň plná inspirace. Velmi stylově znovu dokazuje, že Swarovski nabízí třpyt pro každého v duchu konceptu #BrillianceForAll. Vystupují v ní skutečné dvojice – matky se svými dětmi: Chiara Ferragni a její matka Marina Di Guardo, americká modelka Devon Aoki se svými třemi dětmi, Oluchi Onweagba se synem. Zářivou výjimkou je pozoruhodná dvojice, kterou tvoří ambasadorka značky Karlie Kloss, která zapózovala s Maye Musk.

74_Sparkling Dance Pendant Key

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...