Úvod Luxus Šperk nebo dezert?
LuxusŠperky

Šperk nebo dezert?

28

Tak lákavá, že by se dala jíst – nová řada šperků Bvlgari-Bvlgari Gelati navazuje  na první „cukrátkovou“ řadu Bvlgari z osmdesátých let minulého století, která zahrnovala brože ve varu kornoutů se zmrzlinou osazené drahými kameny.

BB_SHOT_03_04_STILLFRAME_V2

Později, v roce 2016, se představila řada Roman Sorbets, která je přímou inspirací nových šperků Gelati. Jak jsou lákavé ledové krystalky na zmrzlině v horký letní den v Římě, šperky Bvlgari-Bvlgari Gelati jsou také takovým jednoduchým, ale o nic méně vábným pokušením života. Pestré drahokamy evokují ovocné barvy slavných italských sorbetů, které v horku nabízejí vítané sladké osvěžení.

BR858011

Náramky, brože i prsteny v provedení z hladké perleti, malachitu a onyxu se pyšní motivem nanuku Gelati. I přes svoji malou velikost, Gelati symbolizují nakažlivě spontánní italskou lásku k životu. Lákavou zmrzlinu nelze neokusit – tato filosofie osloví ženy, které mají smysl pro legraci, nebojí se žít přítomným okamžikem a oddávat se letmým požitkům bez ohledu na to, jak prostým či dětským.

AN858499

V rámci širšího trendu přizpůsobování si věcí svému osobnímu stylu se do módy vrací brože. Připíchněte si jednu z broží Bvlgari-Bvlgari  Gelati na klopu saka nebo kapsičku u košile – můžete si vybrat z bílé perleti nebo černého onyxu – a vytvořte si svůj vlastní styl.

SP858313

Dva náramky se krásně vyjímají na zápěstí a zdobí je pruhovaný motiv Gelati ze zeleného malachitu nebo jemným pastelem hrající perleti. Řadu doplňují tři otevřené prsteny, kdy se nanuk vine kolem celého prstu.

BR858327

Ani návrháři značky Bvlgari neodolali pokušení si kousnout – každý nanuk je nakousnutý a vykousnuté místo je lemováno diamanty.  Ikonické logo Bvlgari vyryté do zmrzlinového motivu z 18karátového růžového zlata dodává punc těmto rozkošně rozmarným novým šperkům.

BB_SHOT_03_04_STILLFRAME_

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...