Úvod Návrháři LOUIS VUITTON pro UNICEF
NávrhářiŠperky

LOUIS VUITTON pro UNICEF

25
Louis Vuitton pokračuje v pomoci syrským dětem a představuje náramky Silver Lockit Fluo.
V tento, v pořadí již třetí, rok svého partnerství s UNICEF značka Louis Vuitton přichází opět s náramkem Silver Lockit, tentokrát ve fluorescentních barvách. Dobročinná kampaň pokračuje v úsilí o zvyšování povědomí a sbírce finančních prostředků na pomoc syrským dětem, které jsou jedny z nejvíce ohrožených na světě.
18019-BOLZONI-LV-UNICEF-06-0030-5_h
V rámci spolupráce Louis Vuitton a UNICEF se již vybralo pět milionů amerických dolarů na humanitární podporu na zajištění základních životních potřeb dětí a rodin postižených syrskou krizí. V roce 2017 se díky této iniciativě podařilo zachránit život milionu a půl dětí a jejich rodin v Sýrii, které neměly zajištěn dostatek pitné vody.
Q95661_Bracelet Silver Lockit Rose Fluo
Nákupem náramku Silver Lockit Fluo mají zákazníci věnovat finanční prostředky na podporu humanitárních programů UNICEF, které pomáhají více než jedenácti milionům dětí v Sýrii a sousedních zemích. Od zahájení prodeje náramků Silver Lockit v roce 2016 se v rámci této spolupráce vybralo pro programy UNICEF více než pět milionů dolarů. UNICEF zajišťuje dětem v Sýrii a sousedních zemích s nezávadnou pitnou vodou, sanitační zařízení a služby, potraviny a zdravotní péči, spolu s oděvy a přikrývkami pro zimní měsíce.
Q95591_Bracelet Lockit Cordon Bleu Cyan
Silver Lockit, náramek inspirovaný cylindrickým bezpečnostním zámkem, který v roce 1890 vytvořil Georges Vuitton k ochraně nejcennějších věcí klientů, je symbolem ochrany. Byl zvolen jako symbol slibu pomoci dětem v naléhavé nouzi. Zámek z ryzího stříbra je na šňůrce v v pěti barvách (žlutá, oranžová, růžová, modrá a černá). Silver Lockit Fluo je v prodeji za cenu 250 EUR; 100 EUR z této částky jde na konto UNICEF.

 

Q95663_Bracelet Silver Lockit Orange Fluo Q95662_Bracelet Silver Lockit Jaune FluoQ95590_Bracelet Silver Lockit Cordon Black

 

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...

LuxusŠperky

Chanel představuje novou kolekci šperků COCO CRUSH

Kolekce, v níž najdeme jednoduché prsteny a náramky, je inspirování pro Chanel...