Úvod Luxus Přitažlivost v bílé
LuxusŠperky

Přitažlivost v bílé

30
Klenotnický dům Cartier pojímá neotřelým způsobem jeden z nejimpozantnějších a nejtradičnějších kamenů šperkařského repertoáru: diamant. Drahocenný nerost přitom osvobozuje z konvencí a vymaňuje z tradičního nahlížení. Ať určený ženám nebo mužům, na den či noc, vyjadřuje skrze něj všeobecnou touhu po jedinečném stylu a svobodě. Forma, funkce, způsoby nošení a rituály: Cartier ve všem nastavuje nová pravidla.

N4748200 CEX615 Bag Zeppelin OJ.psd

Diamant Cartier má charakter
Diamant od Cartier vyniká rozměrem, vzhledem i designem. Prsten tvořený třemi korálky s broušenými fazetami, osazenými diamanty, je určený k nošení na malíčku či v podobě náušnic přiléhajícím k boltcům. Stočený panter zdobí ucho, stejně jako přes něj netradičně nasazené kruhové náušnice.
lower_H1000074 EHR392_bra_f_crop_1703867
 
Diamant Cartier se obrozuje
Způsob zasazení a pavé technika zdůrazňují krásu kamenů. Diamant Cartier nabízí různé možnosti nošení. Snubní, midi nebo solitérní prsteny či náramky; šperky s diamanty se nosí po dvou či po třech, od palce až po malíček, kumulují se a získávají objem. Stejnou variabilitou vynikají i ty nejklasičtější kusy od Cartier. Nadčasové šňůry tvořené řadou diamantů lze obtočit několikrát kolem krku či zápěstí.
ALLURE_jpeg6
Diamant Cartier se proměňuje
Víceúčelové šperky patří k tradičnímu mistrovství velkých klenotníků už od dob zdobných věnců transformovaných do podoby náhrdelníků. Diamant Cartier inspiroval klenotnický dům k vytvoření třpytivé geometrické čelenky zdobené střídající se řadou diamantů briliantového a bagetového brusu. Ozdobu do vlasů lze jednoduše přeměnit na náramek.
ALLURE_jpeg7
Diamant Cartier se propojuje s mužským elementem
Diamantové šperky stírají rozdíly mezi ženským a mužským světem, zosobňujíce pro všechny synonymum stylu. Diamantový panter na útěku z kapsičky pánského saka, ozdobný špendlík do klopy ve tvaru hřebíku vykládaného diamanty či brož s kaskádami diamantových kapek.
lower_001_CARTIER 0318_242

 

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...