Úvod Ambasadoři Juliiny punčochy
AmbasadořiMóda

Juliiny punčochy

32

Takto zákazníci z celého světa nazývají produkty značky Calzedonia. Jak je vidět, je pouto mezi hollywoodskou hvězdou Julií Roberts a italským výrobcem punčochového zboží velmi silné.

!07_Julia_296

Julia nyní píše novou epizodu tohoto spojení, která se odehrává v dobře známém prostředí butiku značky Calzedonia a je plná kouzelných i zábavných okamžiků. Tentokrát herečka stráví v obchodě dokonce celou noc, obklopená svými oblíbenými punčochami a nadšená z faktu, že si může vyzkoušet jejich kompletní kolekci. O režii nového spotu se postaral mladý hollywoodský talent Alex Richanbach. Kameramanem snímku je Daniel Moder.

!05_Julia_075

Julia Roberts v seriálu

Kromě projektu, na němž spolupracuje se značkou Calzedonia, se Julia Roberts vydává do dosud neprobádaných vod. Hvězda filmového plátna totiž vůbec poprvé ve své kariéře proniká do oblíbeného světa televizních seriálů. Vidět ji můžeme v 10 epizodách seriálu „Homecoming“. Tento psychologický thriller se bude vysílat od letošního listopadu exkluzivně na platformách Amazon.Není překvapením, že hvězda takového formátu dokázala svůj talent přizpůsobit i tomuto novému prostředí. Je uznávaná napříč generacemi, oblíbená u mužů i žen. Je dokonalým ztělesněním tváře značky Calzedonia: je energická, pozitivní a za každých okolností výjimečná.

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...