Úvod Luxus Jdi za svým srdcem
LuxusŠperky

Jdi za svým srdcem

27

I když je teprve prosinec, Swarovski uvádí svou dosud nejemotivnější valentýnskou kolekci a vybízí všechny na celém světě, aby šli za svým srdcem s pověstným třpytem a zářivostí této značky.

Již od roku 1895 oslavuje společnost Swarovski světlo, nedílnou součást své DNA, a oceňuje všechny jeho podoby. K nové kolekci se vyjádřila kreativní ředitelka společnosti Swarovski Nathalie Colin: „Láska je jednou z nejjasnějších forem vyjádření. Náš vzkaz pro tuto sezonu je ‚jděte za svým srdcem‘: buďte odvážní a vyjádřete každou stránku své lásky, stylu a osobnosti. Valentýnská kolekce, patřící do sezony jaro/léto 2019 věnované slunečnímu svitu, vrhá světlo na naprosto jedinečnou zářivost šperků Swarovski, uchvacuje srdce žen celého světa a dodává lesku jejich kráse.“

image009

Valentýnská kampaň, zprvu digitální, zahajuje novou řadu #FollowTheLight, která bude probíhat po celý rok 2019 jako pokračování strategie #BrillianceForAll s cílem dále posílit pozici značky. Swarovski, oslavující čas lásky, nabízí univerzální kolekci šperků, které odpovídají vkusu moderní ženy a jsou inspirovány romantickou plavbou k ostrovům Capri, Formentera, Portofino a Stromboli. Značka zachycuje sílu lásky a třpytu s žensky křehkými, krásnými styly, dýchajícími moderností – svůdná paleta něžných tělových a růžových barev, čisté linie svěží interpretace symbolů lásky.

LIFELONG_BOW_RING (2)

Stěžejní šperky této sezony jsou z řad Lifelong, One a Crystalline Glam, které vnášejí do romantického trendu svěží pojetí symbolických motivů lásky a představují tak zářivé dárky, které se s láskou dávají i přijímají. Lifelong Bow, mašle jako zářivý symbol věčné lásky, získala pro sezonu jaro/léto 2019 hravý, vytříbený a moderní nádech. Hladké linie ztvárňují vlající stužku ve dvojici propletených kovových odstínů a vytříbené křišťálové pavé Swarovski vyzařuje moderní eleganci.

LIFELONG_BOW_NECKLACE

Milovat znamená jít za svým srdcem – a brilantně módní řada One, nabízející sady společně nošených prstenů, nastavitelné náhrdelníky ve tvaru písmena Y a obojkové náhrdelníky, vystavuje na odiv nejznámější symboly lásky. Rafinované nové designy jsou spojením rozmarných odstínů tzv. miléniové růžové a křišťálového pavé Swarovski v duchu sladké sentimentality, která dodává třpyt každodennímu vzhledu a působí okouzlujícím dojmem, jestliže jsou šperky nošeny naskládané vedle sebe nebo s blýskavými strands ze Swarovski Remix Collection.

 

LIFELONG_BOW_EARRINGS

Číselník na hodinkách Crystaline Glam jasně září přibližně 800 křišťálovými kameny Swarovski, které zaručí, že rozzáří jakýkoli oděv, o náladě ani nemluvě. Ozdobte své zápěstí podle trendu vrstvení náramků a přidejte ke své kombinaci třpytem sršící náramek Lovely ve tvaru srdce.Moderní a expresivní valentýnská kolekce Swarovski 2019, od oslnivých, vysloveně ženských designů po fascinující šperky typu statement, je zářivým způsobem, jak oslavit a sdílet každý aspekt lásky, v této sezoně i v těch dalších.

LOVELY_PHONE_CASE

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...