Úvod Luxus Dárek ke dni matek? Šperk Swarovski!
LuxusŠperky

Dárek ke dni matek? Šperk Swarovski!

28

Den matek se blíží! Už máte pro svou maminku vybraný dárek? Jeden (nebo klidně dva) bychom pro vás měli. Co takhle originální šperk Swarovski?

Značka u této významné příležitosti dokonce připravila novou kolekci. Ta je brilantním vyjádřením zářivého pouta mezi matkou a dítětem. Vybízí nás, abychom ukázali ženám v našem životě, jak moc je milujeme a oceňujeme.

image011

Kolekci a doprovodná kampaň se točí kolem základního příběhu s názvem You are my sunshine (Jsi mým slunečním třpytem). Slunce dává život a světlo a totéž činí matky a role matek na celém světě. V kampani prožívá matka ozdobená úchvatným přívěskem Sunshine vzácné chvíle se svou dcerou, která má menší verzi tohoto přívěsku, společně se vyhřívají v paprscích zářivého slunce; matka je slunce a dcera se k ní tulí – obě si vzájemně projevují lásku. ​

image004

Oslava ženy

K nové kolekci se vyjádřila kreativní ředitelka společnosti Swarovski Nathalie Colin: „Ve společnosti Swarovski je naším krédem zářivost pro všechny, proto naše kolekce ke Dni matek je nejen oslavou ženy, která vás vychovala, ale oslavuje i všechny role matky: matky, babičky, nevlastní matky, tchyně, přítelkyně a také vše, co pro nás dělají. Kolekce je tak jasná, krásná, zářivá a všestranná jako ženy, které známe a které milujeme.“

image007

Bílá, modrá a žlutá 

Kolekce ke Dni matek, nabízející minimalistické i složitější kreace, je založena na čistých liniích, skulpturálních formách inspirovaných sluncem a rafinované paletě bílé, modré a žluté barvy, která rozzáří každodenní vzhled. Výjimečné modely vycházejí z řad Sunshine, Originally a North, které se promění v promyšlené dárky, bez ohledu na to, zda je darujete nebo dostanete.

image003

 

 

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...