Úvod Osobnosti Celebrity Yemi porotcem ve světové soutěži!
CelebrityOsobnostiSpolečnost

Yemi porotcem ve světové soutěži!

31
Tvůrci populárních soutěží, jako je například The Voice, MasterChef nebo American Idol, si pro americké diváky připravili opravdovou lahůdku, která dosud neměla obdoby – talentovou soutěž nazvanou The world’s best. Z celého světa se kromě soutěžících sjeli také samotní porotci, a tak kromě hlavní trojky – Drew Barrymore, Faith Hill a RuPaula, zde hodnotí rovnou padesátka odborníků z celého světa. 
1. theworldsbest_hlavní porotci
Talentová soutěž The World’s Best, jejíž premiérový díl odvysílala stanice CBS v lukrativním čase po únorovém Super Bowlu, navazuje na úspěšné televizní počiny producentů Marka Burnetta a Mika Darnella. Ti po celosvětovém úspěchu pořadů jako The Voice, American Idol nebo MasterChef přinášejí na americké televizní obrazovky formát, který v nabitém segmentu talentových soutěží dosud chyběl. Mimo soutěžících se totiž na The World’s Best sjeli z různých částí světa i samotní porotci. Padesátka předních světových odborníků nejen v kreativních oborech doplňuje trojici hlavních porotců složenou z RuPaula, Drew Barrymore a Faith Hill.
6. Yemi s _zleva_ Ariadna Guttierez & Cecilie Lassen
Yemi skvěle reprezentuje 
Ve Wall of the World, jak se porotci souhrnně nazývají, zasedl mezi sedmatřiceti dalšími národnostmi i jeden český zástupce – multidisciplinární kreativec, choreograf, speaker a kreativní producent Yemi A.D. „Je to pro mě obrovská čest, reprezentovat Českou republiku v celosvětové show a sedět vedle lidí, ke kterým chovám obrovský respekt. Složení poroty je nesmírně různorodé, tvůrcům soutěže se podařilo obsadit například brazilskou legendu UFC Andersona Silvu, japonského choreografa a držitele ceny Emmy Hokuta Konishiho nebo hollywoodskou hvězdu Drew Barrymore.
4. Yemi & Ariadna
Česká stopa v udílení verdiktů 
Natáčení bylo náročné, ale nic jiného v zástupu takových jmen člověk nemůže čekat,“ komentuje Yemi A.D. The World’s Best se celkově dočká deseti dílů a už nyní je jasné, že česká stopa v udílení verdiktů bude výrazná. „V jednu chvíli jsem byl proti verdiktu hlavních porotců. Moderátor James Corden se mě na kameru zeptal, co musí soutěžící udělat, abych s nimi byl spokojený. Obhajování vlastního názoru před více než 22 miliony diváků byla obrovská škola,“ dodává Yemi.
5. jpeg

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

KnihyOsobnosti

Jirka, Mirek, Slávek a ti druzí…

Memoárová literatura patří ke čtenářsky nejoblíbenějším žánrům. Populární pražské Nakladatelství Olympia publikace životních...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...