Úvod Móda Buy less, dress up Vivenne Westwood
MódaMódní trendyNávrháři

Buy less, dress up Vivenne Westwood

29

Vivienne Westwood, vždy oddaná ekologii, představuje kolekci Spring/Summer 2019 se silným poselstvím: „Buy less, dress up“, kterou se vymezuje proti módě fast fashion. Přináší k nám nadčasové kousky, které jsou univerzální, variabilní a dají se využít na mnoho příležitostí. 

VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_38

Kolekce, která je inspirována taoistickou filosofii, vzdává hold čínskému umění a východním symbolům. To je patrné na detailech připomínajících kresby inspirované hracími kartami. Mezi symboly se vyskytují například draci a pivoňky, které reprezentují sílu a kosmos.

VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_37

V kolekci jsou zastoupeny úplety, výrazné printy a časté reference k trendu DIY („Do It Yourself“). Nechybí ani  klasické módní kousky s typickým rukopisem Vivienne Westwood, u kterých si můžeme všimnout především hry s novými materiály. Naleznete zde vesty, saka, šaty inspirované korzety, extravagantní androgynní kostýmy, vojenské parky, nebo košile tak dlouhé, že se dají nosit jen jako šaty. 

VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_26

 Punkové léto se značkou Vivienne Westwood v pražském butiku The Store

Proslulá značka Vivienne Westwoodje k dostání v Praze. Od podzimu loňského roku se značka objevila na českém trhu v zastoupení exkluzivního multibrandového butiku THE STORE, který se nově otevřel na adrese Široká 15.

VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_25 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_24 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_23 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_22 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_21 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_20 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_19 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_18 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_17 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_16 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_15 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_14 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_13 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_12 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_11 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_10 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_09 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_08 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_07 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_03 VW_SS19_HeroLookBook_HiRes_Look_01

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...