Úvod Móda Módní přehlídka Taťány Kovaříkové představila nádherné modely a unikátní výhled na Prahu
MódaMódní trendyNávrháři

Módní přehlídka Taťány Kovaříkové představila nádherné modely a unikátní výhled na Prahu

40

Významná módní návrhářka Taťána Kovaříková prezentovala svou nejnovější kolekci pro sezonu jaro-léto 2019 na originálním místě s dech beroucím výhledem na Prahu. Téměř letním večerem provázela zpěvačka a herečka Monika Absolonová, která je zároveň také klientkou Taťány Kovaříkové a s oblibou její modely volí na koncerty i v soukromí.

tatiana2019 - copyright adam-costey.com-138

 

Jádro kolekce nazvané White Now tvoří základní stavební prvky letního šatníku: dlouhé i krátké šaty, rozevláté sukně nebo tříčtvrteční kalhoty, tedy kousky, které nikdy neomrzí a jsou zároveň nepřehlédnutelné. Modely ušité z tylu, taftu, krajky a zdobené flitry prezentují kontrasty forem a rafinovanost, a to nejen v podobě dlouhých rób. Z barev dominuje bílá barva evokující uvolněnost nadcházejícího prázdninového období.

tatiana2019 - copyright adam-costey.com-107

Pojetí kolekce odpovídá tzv. slow fashion, která klade důraz na řemeslnou dovednost, kvalitu a krejčovskou tradici. Jednotlivé modely navazují na předešlou řadu a vybízejí k vzájemnému kombinování. Kvalitní materiály vyrobené v Evropě doplňuje precizní zpracování, které zajišťuje dlouholetou životnost. Jednotlivé modely byly vyrobené v České republice, a to v ateliéru návrhářky na Starém městě v Praze.

tatiana2019 - copyright adam-costey.com-5-2

Hosté přehlídky si nejprve vychutnali welcome drink v prostorách institutu Aether a následně výtahem vyjeli až do posledního parta domu Drn na Národní třídě, kde se před nimi rozprostřela nádherná terasa plná zeleně. Pomyslné molo bylo rozloženo po celé ploše terasy a všichni přítomní si tak mohli vychutnat podívanou na modely z bezprostřední blízkosti první řady. Modelky v čele s Anetou Vignerovou působily jako předvoj léta, který bude ve znamení ženskosti a rafinovanosti, tak blízkých stylu tvorby Taťány Kovaříkové.

tatiana2019 - copyright adam-costey.com-6

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...