Úvod Luxus Hodinky Slavnostní otevření nového vlajkového butiku Montblanc v Praze
HodinkyLifestyleSpolečnost

Slavnostní otevření nového vlajkového butiku Montblanc v Praze

28

Montblanc, přední světový výrobce luxusních pánských doplňků, nedávno slavnostně otevřel svůj první vlajkový butik o rozloze 125 metrů čtverečních na Pařížské ulici v samotném srdci Prahy.

MONTBLANC_Aneta Vignerova a scenarista Petr Kolecko DSC0092

Více než 170 hostů, mezi kterými nechyběla  herečka Anna Geislerová, herečka Vlastina Svátková, herec Marek Vašut, herečka Sara Sandeva, modelka Aneta Vignerová, první sólista Baletu Národního divadla Adam Zvonař a další významné osobnosti, oslavilo tuto speciální událost společně s generálním ředitelem společnosti Montblanc, panem Nicolasem Baretzki. Večerem provázel televizní moderátor a herec Petr Vondráček a o kulinářské speciality se postaral šéfkuchař a držitel michelinské hvězdy Roman Paulus.

MONTBLANC_sefkuchar Roman Paulus 9

„Náš nový butik je nejenom ztělesněním toho, co Montblanc představuje dnes, ale reprezentuje také vizi do budoucna, ve níž značka pokračuje v neustálém posouvání hranic technologií a designu,“ říká Nicolas Baretzki, CEO Montblanc, a dodává: „Je nám obrovským potěšením, že Montblanc našel v Praze domov v tak překrásné historické budově, která je dokonalým místem vzdávajícím hold bohatému dědictví společnosti a umožňuje našim klientům objevit cestu do srdce světa Montblanc.“
MONTBLANC_Marek Vasut&Yvetta BlanarovicovaDVO9020

Během slavnostního večera mohli hosté objevovat příběh značky i unikátní služby personifikace, jako například Montblanc Bespoke Nib. Během ní jsou expertem Montblanc analyzovány klíčové charakteristiky rukopisu a po zohlednění individuálních potřeb a preferencí každého klienta je následně doporučen nejvhodnější hrot pera pro maximální zážitek z psaní.

MONTBLANC_Sara SandevaJDS8493

Sofistikované a elegantní prostředí butiku zve znalce a sběratele i novou generaci zákazníků k objevení unikátního světa a bohatého dědictví domu Montblanc v autentickém a přirozeném prostředí. Podmanivý prostor, odhalující různé kolekce psacích potřeb, hodinek, koženého zboží, pánských doplňků a šperků, umožňuje klientům ocenit vášeň a řemeslné zpracování, vložené v každém produktu Montblanc.

Vlastina Svatkova&Nicolas Baretzki_CEO Montblanc

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...

Hodinky

Pouzdro z kávových kapslí

Kávě, tomu božskému nápoji, holduje většina z nás. To je na místě...