Úvod Osobnosti Celebrity Montblanc představil v Houstonu novou kolekci psacích per StarWalker
CelebrityHodinkyŠperkySpolečnost

Montblanc představil v Houstonu novou kolekci psacích per StarWalker

29
<> on June 11, 2019 in Houston, Texas.

U příležitosti blížícího se 50. výročí prvního přistání na Měsíci představil Montblanc v texaském Houstonu nový design kolekce psacích per StarWalker. Slavnostní večer se konal v muzeu Lone Star Flight, které bylo pro daný večer zasvěceno jednomu z nejtajemnějších a nejlákavějších lidských dobrodružství – objevování vesmíru. Mezi hosty nechyběl Hugh Jackman, Diane Kruger, Winnie Harlow, Charles Melton či Leroy Chiao, bývalý astronaut, který se na představené kampani StarWalker podílel.

<> on June 11, 2019 in Houston, Texas.

Kampaň je výzvou k opětovnému spojení s naší planetou a zachycuje emotivní okamžik úžasu, který zažívají astronauti ve vesmíru při pohledu na Zemi, jež je jejich domovem, její krásu a vzácnost. Na jediný večer vytvořil Montblanc v Houstonu – městě, které je po dlouhá léta spojováno právě s vesmírným výzkumem; unikátní vesmírný zážitek uvnitř velké geodetické kopule. Její nasvícení do modra symbolizovalo planetu Zemi při pohledu z vesmíru, a zároveň mělo evokovat kopuli s šesticípou hvězdou Montblanc umístěnou ve vršku psacích per nové kolekce StarWalker. Uvnitř byli hosté vyzváni, aby se odpojili od světa, jak ho znají a znovu se se Zemí propojili pomocí fascinující vesmírné 360stupňové projekce.

StarWalker Montblanc Cocktail At Lone Star Flight Museum

Bývalý astronaut a velitel posádky Leroy Chiao se připojil do panelové diskuze k Hugh Jackmanovi, ambasadorovi Montblanc, a CEO značky Nicolasovi Baretzki, aby vypověděl své zkušenosti z vesmíru. Chiao strávil ve vesmíru 229 dní během čtyřech misí a stal se tak jedním z mála jedinců, kteří mohli objevit jeho kouzlo na vlastní kůži a vidět zeměkouli z výšky v celé své kráse a křehkosti. Po představení kampaně si hosté užili večer a protančili noc za hudby DJ Brendana Fallise.

HOUSTON, TX - JUNE 11:  <> on June 11, 2019 in Houston, Texas.  (Photo by Bob Levey/Getty ImagesFor Montblanc ) *** Local Caption *** Stephanie Radl

„Zatímco se svět připravuje na oslavu půlstoletí od doby, kdy první člověk vstoupil na Měsíc, prozkoumávání vesmíru lidi neustále fascinuje a vyvolává v nich úžas. S novou kampaní StarWalker přináší Montblanc emoci, kterou astronauti zažívají, když se podívají na Zemi z vesmíru a pocítí nenadálou touhu po domově. Poslouchat příběh Leroye Chiaa a jeho dojmy z tak obrovského prostoru, kterým vesmír je, bylo upřímnou připomínkou důležitosti ochrany naší křehké planety,“ říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO.

StarWalker Montblanc Cocktail At Lone Star Flight Museum

Nová kolekce psacích per Montblanc StarWalker bude v prodeji od července 2019 a jak napovídá její název, je oslavou vesmírného objevování a přiblížení se hvězdám. S patentovanou průsvitnou kopulí pod emblémem Montblanc evokující Zemi vznášející se nad lunární horizont tak, jak je viděna z Měsíce, kolekce je naplněna stejným duchem nepřetržitého prozkoumávání, který pohání nespočet inženýrů, vědců a vynálezců, aby posouvali limity technologického pokroku nejen na zemi, ale i ve vesmíru pro lepší budoucnost nás všech.

<> on June 11, 2019 in Houston, Texas.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...

Hodinky

Pouzdro z kávových kapslí

Kávě, tomu božskému nápoji, holduje většina z nás. To je na místě...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...