Úvod Lifestyle Představujeme vám novou generaci psacích per
LifestyleLuxus

Představujeme vám novou generaci psacích per

31

Montblanc přichází s novou kolekcí psacích per StarWalker a vyzývá k opětovnému spojení s naší planetou.

[lowres]StarWalker Metal Fountain Pen_M118875_WRI_01

Nová kolekce psacích per StarWalker od Montblanc je zasvěcena jednomu z nejtajemnějších a nejlákavějších lidských dobrodružství – objevování vesmíru, a zve nás k opětovnému spojení s naší krásnou planetou. Bývalý astronaut Leroy Chiao v kampani spojené s kolekcí vypráví o emocích, které člověk zažívá při ohledu na planetu Zemi z vesmíru a vyzdvihuje důležitost vážit si jí a střežit její drahocennost a křehkost.

Starwalker, writing instruments novelties brochure 19-20, metal fineliner, 118876, precious resin fineliner, 118847, precious resin ballpoint pen, 118848, doue fountain pen, 118871, metal fountain pen, 118875, metal ballpoint pen, 118877, doue ballpoint pen, 118873, stationery, 119526, 123791,

V dnešním rychlém světě je často velmi snadné zapomenout jak vzácná a nádherná naše planeta doopravdy je. Astronauti, kteří se podívali ke hvězdám popisují ohromující emoce, které zažili při pohledu na vznášející se zeměkouli v nekonečném vesmírném prostoru. Montblanc se pro představení nového designu ikonické kolekce StarWalker spojil s čínsko-americkým astronautem Leroyem Chiao a korejským ilustrátorem Jaehoonem Choi, aby společně zachytili moment úžasu, který člověk zažije, když pohlédne z vesmíru na Zemi a uvnitř ucítí nečekanou touhu po domově.

[lowres]STW_Keyvisual_Sketch_03_1

Bývalý astronaut a velitel posádky je jedním z hrstky vyvolených, kteří se mohli podívat do vesmíru a vidět zeměkouli v celé její kráse. Ve vesmíru strávil celkem 229 dní během čtyřech misí a právě u příležitosti čtvrté mise dostal od svojí ženy personalizované pero Montblanc. V sérii animovaných příběhů ilustrovaných perem StarWalker sdílí Leroy své dojmy pohlížejíce zpět na Zemi s její fascinující modrou aurou. „Zatímco obíháte kolem Země, uvědomujete si majestátnost modré planety…domova,“ vysvětluje Leroy a dodává: „Země je plná života, což hluboce pochopíte v momentě, když se na tu barevnou krásu díváte dolů ze vzdálených výšek.“

[lowres]NO_31_StARWALKER_II_4331_final_1911125

 „Letos si připomínáme 50. výročí přistání člověka na Měsíci. Tak jako Leroy, většina astronautů, kteří měli příležitost letět se do vesmíru a vidět Zemi, sdílí stejný jedinečný a těžko popsatelný pocit při pohledu na majestátnost Země. Proto jsme se rozhodli, že se na naši planetu podíváme z perspektivy obrovského vesmírného prostoru. Kolekce StarWalker je synonymem pro inovaci, inženýrství a modernost. Tato produktová řada, stejně tak jako kampaň s ní spojená, nám připomíná, abychom si vážili naší planety a chránili ji,“ říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO.

[lowres]_Starwalker_MG_7792_1

Černá ušlechtilá pryskyřice psacích per Montblanc StarWalker odkazuje na temnotu ohromujícího vesmírného prostoru, zatímco průsvitná kopule pod emblémem Montblanc evokuje Zemi vznášející se nad lunární horizont tak, jak je viděna z Měsíce. Připomínka toho, abychom si vážili naší planety. Leštěné víčko a tělo pera pokovené platinou představují astronauta. Hranatý klip a kopule mají připomínat vesmírnou raketu a šroubovací mechanismus víčka s vroubkovanou špičkou pera se dají připodobnit k astronautovi, který si připevňuje helmu k obleku předtím, než se vydá na cestu do vesmíru.

[lowres]_Starwalker_706A8167-2_1

Kolekce StarWalker zahrnuje edici Precious Resin z černé pryskyřice s kontrastujícími stříbrnými doplňky pokovenými platinou; edici Doué s černým tělem z pryskyřice s kovovým víčkem či špičkou; a elegantní celokovovou Metal edici. Všechny edice jsou k dispozici jako plnící pero, kuličkové pero a fineliner pero. Kolekci doplňuje zápisník a pouzdro na pera s vyobrazenou Zemí tak, jak je viděna z vesmíru, vytištěnou na lesklé metalické kůži, která probleskuje skrze obrázek a vytváří trojrozměrný efekt třpytivého vesmíru.

[lowres]_Starwalker_706A8185-2_1

 Vyprávějící poutavý příběh vesmírného objevování, kolekce StarWalker je inspirací k opětovnému spojení s planetou Zemí a připomínkou její unikátnosti a vzácnosti.

[lowres]StarWalker Precious Resin Fountain Pen_M118845_WRI_01 [lowres]StarWalker Precious Resin Fineliner_M118847_WRI_01 [lowres]StarWalker Metal Fountain Pen_M118875_WRI_01

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...

LifestyleSpolečnost

Těhotná Petra Němcová na obálce lednové Vogue CS

Modelka, filantropka a ambasadorka udržitelného životního stylu Petra Němcová krátce před porodem...