Úvod Luxus Halada slaví čtyřicátiny!
LuxusŠperky

Halada slaví čtyřicátiny!

31

Oslavy věhlasná šperkařská značka pojala vskutku velkolepě. Limitovanou edicí ikonického prstenu NIESSING RING®. 

cg2jn0Wo_small

Niessing vytvořil ke 40. výročí svého nejslavnějšího prstenu z roku 1979 Niessing Ring® limitovanou edici 40. Oceněná klasika, která se zapsala do historie designu. Kroužek s výřezem, originální tvar všech prstenů, a precizně vsazený diamant. Víc není třeba.

HDB5XKTg_small

Patentovaný Niessing Ring® odhaluje krásu diamantu ze všech stran. „Plovoucí diamant“ v prstenu reprezentuje ten nejčistší design a jeden z nejkrásnějších způsobů zasazení diamantů do šperku. Designová ocenění za patentované prsteny Niessing Ring® doplňují sbírku prestižních cen za inovace a design, která se díky nadšení a zručnosti zdejších zlatníků neustále rozrůstá.

qr-a8Ilg_small

S prstenem Niessing Ring® bylo poprvé možné upnout diamant bez jakéhokoliv rámu do kruhové kolejnice. Plovoucí briliant vyvolává dojem, že se kámen vznáší. Díky tomu krásně září do všech stran. Prsten od Waltera Witteka je uznáván jako umělecké dílo, je součástí mnoha muzeí a sbírek po celém světě a od roku 2001 je chráněn autorským právem.

SUpmCH0g_small

Vydání 40 oslavuje původní podobu všech prstenů Niessing Ring®. Platina a zlato v nejkrásnějších barvách Niessing zdobí brilianty 0,40 kt. Jedná se o velmi vzácné kanadské diamanty. Speciální punc dělá každý prsten exkluzivním sběratelským artiklem. Kromě originálního Niessingu „Srdce se šipkou“ a nápisu Niessing vyrytého na boku se uvnitř každého prstenu skrývá jiskřivé překvapení: „4“ a malý vsazený diamant briliantového brusu, který utváří „40“. Prsten a ostatní šperky Niessing jsou k dostání ve šperkařství Halada.

SpR_Rund_N141792_AU-01_small

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...