Úvod Luxus Hodinky Tambour Icons Luise Vuittona
HodinkyLuxus

Tambour Icons Luise Vuittona

28
V roce 2002 slavila značka Louis Vuitton svůj hodinářský debut s hodinkami Tambour, mimořádným modelem, který spojuje všechny hodnoty této značky v jednom designu: dvanáct písmen Louis Vuitton vyrytých na pouzdře v blízkosti každé hodinky, hnědý číselník inspirovaný slavným vzorem Monogram a vteřinovka, která svojí žlutou barvou odkazuje na voskovanou niť švů na kabelkách a taškách Louis Vuitton.
Tambour Icons_ Still Life 5
Odkazů tam najdete mnohem více, ale všechny modely – od jednoduchého z quartzovým strojkem a třemi ručkami po modely s vysokými hodinářskými komplikacemi, Tambour symbolizuje identitu, charakteristické designové prvky značky, nadčasový vzhled i špičkové technologie.
Tambour Icons_ Still Life 6
Ikonická modelová řada nyní odhaluje další ze svých mnoha tváří s kolekcí, kterou tvoří čtyři nové modely hodinek: Tambour Monogram, dostupný v ve velikostech pouzdra 28, 34 a 39,5 mm a Tambour Damier Graphite s pouzdrem o průměru 41,5 mm.
Tambour Icons_ Still Life 4
Všechny nové modely dle očekávání reflektují charakteristickou designovou filosofii své značky: kombinaci jemné elegance a silné osobnosti. Historického tvaru pouzdra s novými číselníky, které – díky mistrovství zkušených řemeslníků z La Fabrique du Temps Louis Vuitton v Ženevě – věrně reprodukují vzory Monogram a Damier Graphite.
Tambour Icons_ Still Life 1
Nové modely Tambour dostaly do vínku quartzový strojek a jejich řemínky jsou vyměnitelné bez použití nástrojů díky patentovanému systému Louis Vuitton, takže se dokonale přizpůsobí styl svého nositele, jsou univerzální pro každou příležitost a nabízejí mnoho kombinací zcela vlastního, originálního stylu.
Tambour Icons_ Still Life 7
Tambour Icons_ Still Life 3

Populární články

Související články

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...

Hodinky

Pouzdro z kávových kapslí

Kávě, tomu božskému nápoji, holduje většina z nás. To je na místě...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

LuxusŠperky

Chanel představuje novou kolekci šperků COCO CRUSH

Kolekce, v níž najdeme jednoduché prsteny a náramky, je inspirování pro Chanel...