Úvod Móda Elegantní a nežná. Multi Pochette zkrátka musíte mít!
MódaMódní trendyNákupy

Elegantní a nežná. Multi Pochette zkrátka musíte mít!

30
HyperFocal: 0
Elegantní a přizpůsobivá životu ve městě, tepe v rytmu přání a tužeb moderního života. Řeč je o kouzelné kabelce Multi Pochette Accessoires Louise Vuittona!
HyperFocal: 0
Co když moderní znamená svobodu se přizpůsobit? Situacím, tužbám, denní či noční době nebo různému módnímu stylu. V říjnu 2019 uvádí značka Louis Vuitton na trh svoji novou řadu Multi Pochette Accessoires. Je hravá a univerzální, vycházejí z moderní reinterpretace ikonické kapsičky Pochette a experimentuje s vrstvením a nošením cross-body.

HyperFocal: 0

 Sofistikovaná a elegantní kapsička Pochette, která spatřila světlo světa v roce 1992, se záhy stala jedním z kousků Louis Vuitton, který nemohl chybět v šatníku ženy. Tentokrát se představuje ve zcela přizpůsobitelné verzi se dvěma odepínatelnými prvky: mini Pochette Accessoires (miniaturní verze kapsičky) a kulatá peněženka se zipem.
HyperFocal: 0
Dva popruhy přes rameno lze nosit na několik způsobů a kombinovat různé prvky dle momentální nálady nositelky: žakárový sportovní popruh (s nápisem „Louis Vuitton Malletier“) ve dvou barvách – zelené a růžové, díky nimž se kapsička dokonale hodí na cesty městem, a delikátní řetízek, ideální pro večerní příležitosti.
HyperFocal: 0
Tradiční vzor Monogram si také „hraje“ s velikostí – kromě klasického Monogramu je na zadní straně peněženky i v miniaturní verzi. Multi Pochette Accessoires – výraz moderní, fluidní ženskosti, která je neustále v pohybu – bude v prodeji od října v síti Louis Vuitton po celém světě.

HyperFocal: 0

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...