Úvod Móda Co pro vás znamená móda a styl?
Móda

Co pro vás znamená móda a styl?

33

Je váš šatník vyskládán oblečením podle posledních módních trendů? Patříte mezi ty, kteří když slyší, že příští jaro bude v módě bledě fialová a zelená utíkají shánět top kousky, které by hýřily těmito barvami? Nebo spíše dáváte přednost svému osvědčenému stylu a bojíte se jakkoliv experimentovat, váš šatník připomíná skříň usedlé třicátnice a nejodvážnější kousek představuje vestička s hlubokým dekoltem?

Věřím, že podstatná část z vás se řadí do zlatého středu. Tedy mezi ty, kterým módní trendy a styl nejsou cizí. V šatníku sice máte pár kousků dražšího oblečení, ale neutrácíte zbytečné peníze za poslední výkřiky, po kterých další sezónu neštěkne ani pes.
O módě a stylu se v poslední době hodně mluví také v souvislosti se soutěží Elle Style Awards. V zahraničí si tahle módní událost vysloužila přezdívku módní Oscaři a to hlavně proto, že se na ni objevují osobnosti, které by v módním světě neznal jen opravdu málokdo.

V Čechách bude tato jedinečná show uvedena 5. listopadu a věřte, že do klubu Sasazu se v ten večer sjedou opravdu velká jména – mezi potvrzenými hosty je nejen americká topmodelka Erin Wasson, ale také zkušené matadorky modelingu Cindy Crawford a Claudia Schiffer. České známé tváře budou mít své zastoupení samozřejmě také, a proto jsme oslovili tři z nich a zeptali se, co pro ně představují slova MÓDA a STYL. Kdo jiný než Mahulena Bočanová, Zuzana Belohorcová a Robert Vano – jeden z porotců české Elle Style Awards, by se k této otázce měl vyjádřit?

MAHULENA BOČANOVÁ

„Upřímně řečeno se oblékám hezky a stylově ráda, ale nikdy jsem se nepřizpůsobovala módním trendům. Rozumná žena by měla nosit co jí sluší, v čem se cítí dobře, s čím souzní její stav duše a vůbec její pohled na svět. Je nesmysl se jakkoliv znásilňovat a cpát se do neforemných blbostí a legín a barev, které jsou nám odporné jen abychom držely krok s poslední módnou. Svůj styl mám a to je ten, že vlastně žádný nemám.“

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová

ZUZANA BELOHORCOVÁ

„Jako každá mladá žena, která chce být vkusně a trendy oblečená, i já sleduji módu a módní vychytávky. Ne všechno, co je módní a trendy však musím za každou cenu mít. Důležité je, abych se v oblečení cítila příjemně a pohodlně a aby mi oblečení sedlo jako ulité. Vždy se řídím jedním pravidlem „v jednoduchosti je krása a méně je někdy více“. Důležité je nebýt ničí kopií, ale najít si svůj styl, kterým budu specifická a jedinečná.“

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová

ROBERT VANO

„Říká se, že: trendy trvají 14 dní, móda jednu sezónu, ale styl je na věky…“

Robert Vano
Robert Vano

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...