Úvod Móda NOVÁ KOLEKCE AFFORDABLE LUXURY ZNAČKY LINDEX
Móda

NOVÁ KOLEKCE AFFORDABLE LUXURY ZNAČKY LINDEX

29

NOVÁ KOLEKCE AFFORDABLE LUXURY ZNAČKY LINDEX
BYLA INSPIROVÁNA ŽENAMI S CITEM PRO STYL
Letos na jaře představuje značka Lindex již čtvrtou kolekci Affordable Luxury návrhářky Ewy Larsson. Affordable Luxury letos v návaznosti na předchozí úspěšné kolekce přináší sofistikovanost, která čerpala inspiraci u žen představujících ikony s vlastním stylem. Kolekce Affordable Luxury bude v prodeji ve vybraných obchodech a prostřednictvím internetového obchodu ve všech zemích, kde Lindex působí, od 27. dubna 2011.
Současná Affordable Luxury obsahuje 14 kusů luxusního oblečení, které spojuje uvolněný a zároveň zajímavý ženský i pánský styl. Inspirací se staly hvězdy jako například Diana Vreeland pro svoji originalitu, stylovost a radost z objevování, nebo Marlene Dietrich díky neuvěřitelné schopnosti kombinovat a hrát si s ženským i mužským stylem.
„Zákaznice si předešlé kolekce velmi oblíbily a Affordable Luxury se tak stala pravidelným doplňkem naší rozsáhlé nabídky. Novinka si bere za vzor ikony, které svým stylem inspirovaly celé generace žen,“ říká Lea Goldman Rytz, manažerka pro nákup a design společnosti Lindex.
Jarní kolekce Affordable Luxury je velmi sofistikovaná a Ewa Larsson zde vytvořila zajímavé detaily. Kolekce nabízí modely moderních střihů a dlouhých délek. Barevné schéma kolekce se inspirovalo orientálními nocemi – tmavě modrou a stříbřitě šedým odstínem. Kolekce nabízí též šperky, které kombinují klasický a moderní design.
„Snažila jsem se vytvořit promyšlené střihy delších délek, aby materiál splýval a tvary přitom byly přímější a více propracované. Snažím se nabízet ženám stylové oblečení, které jim dobře sedí a zároveň je k dostání za rozumnou cenu. A tím je právě kolekce Affordable Luxury,“ říká návrhářka Ewa Larsson.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...