Úvod Kultura Kino IMAX zaplaví fanoušci Harryho Pottera. Naposledy.
KulturaSpolečnost

Kino IMAX zaplaví fanoušci Harryho Pottera. Naposledy.

34

Půlnoční premiéra v kině IMAX je vyprodaná.
Půlnoční premiéra filmu Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 v kině IMAX je vyprodaná. Vstupenky rychle mizí i na další představení.

Provozovatelé kina IMAX očekávají, že velké finále filmové série si nenechá ujít zástup těch nejvěrnějších fanoušků v kostýmech z filmu a z celého kouzelnického světa Harryho Pottera, s typický,mi „potterovskými” brýlemi a samozřejmě s kouzelnickými hůlkami. Pro všechny je připraven dárek.

„Vstupenky do kina IMAX na půlnoční premiéru Harryho Pottera zmizely během několika dní. Harry Potter a Relikvie smrti – Část 2 poběží v kině IMAX každý den a velký zájem je i o lístky na další představení,” potvrzuje marketingová manažerka kina IMAX Adriana Vrabcová.

Důvod neobvyklého zájmu, který odpovídá jen uvedení hitu Avatar a „jedničky Relikvií” je jednoduchý. „Filmový Harry Potter a IMAX® k sobě patří. Velkolepá podívaná plná efektů na největším plátně ještě vynikne, a díky 3D bude ten rozdíl oproti jiným kinům ještě větší,” vysvětluje Vrabcová.
V kině IMAX byl uveden už třetí díl série Harry Potter a vězeň z Azkabanu v roce 2004, díly Harry Potter a Fénixův řád a Harry Potter a Princ dvojí krve pak speciálně v kině IMAX obsahovaly i pasáže ve 3D formátu. V listopadu loňského roku byla na programu kina IMAX i první část „Relikvií smrti”.

Stejně jako v kině s největším plátnem a nejlepšími 3D efekty mizí i lístky na půlnoční projekce do sálů Cinema City v Praze na Flóře, na projekce dalších multikin Cinema City v Plzni, v Pardubicích, na pražském Zličíně a Galaxii a také v multiknech Palace Cinemas v Praze, Brně, Liberci i Ústí nad Labem.
Na programu budou 3D verze filmu i verze v běžném 2D formátu. Harry Potter a Relikvie smrti – Část 2 bude uváděn s českým dabingem.

Půlnoční premiéry proběhnou v noci ze 13. na 14. července, jednu minutu po půlnoci.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...