Úvod Lifestyle Cesta k osobní svobodě a síle
Lifestyle

Cesta k osobní svobodě a síle

27

Ve dnech 26.08. – 28.08.2011 se bude ve Squash centru Výsluní v Pelhřimově konat velmi zajímavý workshop HOLOTROPNÍHO DÝCHÁNÍ.
Holotropní dýchání je metoda sebezkoumání, kterou v polovině šedesátých let 20. století vyvinul český psychiatr a psychoterapeut Stanislav Grof společně se svou ženou Christinou. Stanislav Grof se rozhodl věnovat výzkumu lidského vědomí a to zejména jeho mimořádným stavům. Grofovi se snažili najít neškodnou a přesto účinnou metodu přinášející holotropní (tj. zcelující) zážitky.
Průběh sebezkoumání a terapie v Holotropním dýchání je řízen hlubokou vnitřní léčivou inteligencí každého účastníka, která je schopna navodit proces uzdravení a transformace a přesahuje naše vědomé já. Zážitky z Holotropního dýchání mají léčivý, transformační a evoluční potenciál. Proces Holotropního dýchání™ navozuje holotropní stavy vědomí (jinými slovy i rozšířené stavy vědomí, změněné stavy vědomí), proto si vyžaduje osobitý přístup. Holotropní dýchání může vyvolat dramatické zážitky provázené silnými emocionálními a fyzickými projevy. Z těchto důvodů některá onemocnění použití této metody vylučují.
V každodenním stavu vědomí se identifikujeme s pouze malým zlomkem toho, kým skutečně jsme. V holotropních stavech vědomí můžeme překročit úzké hranice tělesna a setkat se s širokým spektrem transpersonálních zážitků, které nám pomáhají znovu získat naši plnou identitu.
Holotropní dýchání je v našem pojetí zážitkem osobního růstu, není součástí psychoterapie a nenahrazuje žádnou formu lékařské péče !
Bližší informace k workshopu HOLOTROPNÍHO DÝCHÁNÍ získáte na telefonech 725514674, 565391596 nebo na emailu info@squash-vysluni.cz

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...

LifestyleSpolečnost

Těhotná Petra Němcová na obálce lednové Vogue CS

Modelka, filantropka a ambasadorka udržitelného životního stylu Petra Němcová krátce před porodem...