Úvod Kultura Letošní ročník FMX Gladiator Games slibuje novinky: jízdu naostro a volbu královny krásy
KulturaSpolečnost

Letošní ročník FMX Gladiator Games slibuje novinky: jízdu naostro a volbu královny krásy

36

Milovníci motorek určitě netrpělivě odpočítávají poslední dny do vypuknutí jednoho z největších freestyle motocrossových akcí, a to FMX Gladiator Games. V sobotu 3. prosince od 19:45 v O2 Aréně bude zahájen již 12. ročník. Ten přichází s novinkami. Například oproti předchozím ročníkům slibuje jízdu naostro. Mezi hlavní lákadla večera patří skok o délce 32 metrů. Diváci uvidí létat i osobní auto Fiat Punto. Poprvé se také bude závodit o peníze v hodnotě 20 000 eur.

„Každý rok se snažíme zvýšit laťku. Velkou měrou nám v tom pomáhají sami jezdci. Freestyle motocross se neuvěřitelně vyvíjí, ale to náročným divákům rozhodně nestačí a nám také ne,“ uvádí ambice projektu hlavní organizátor FMX Marek Rejman a duchovní otec největšího českého FMX klání.

 

Letošní ročník představí další novinku – boj o Miss FMX Gladiator Games 2011. O titul královny krásy nyní usiluje 44 dívek. První tři si rozdělí 100 000 korun ve věcných cenách a stanou se tvářemi kalendáře s českými FMX jezdci. Hlasování probíhá prostřednictvím Facebooku do 20. listopadu. Porota z dvaceti nejvíce preferovaných slečen na Facebooku vybere finálovou osmičku. V čele porotců usedne modelka Dominika Mesárošová. Královna pak bude vyhlášena na afterparty v klubu La Fabrika, jež proběhne po hrách.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...