Úvod Kultura Kino IMAX připravilo boxerský víkend k filmu Ocelová pěst
Kultura

Kino IMAX připravilo boxerský víkend k filmu Ocelová pěst

31
Lukáš Konečný

Nový film Ocelová pěst si nemohl přát lepší českou premiéru. Boxerský šampion Lukáš Konečný se stal jedním z kmotrů slavnostního uvedení filmu v kině IMAX. Premiéru si nenechaly ujít ani další boxerské naděje. Své schopnosti boxeři uplatnili před zraky diváků na boxovacím trenažeru. Kino IMAX tento víkend pořádá speciální program právě ve znamení boxu. „Kdo si o víkendu troufne obrazně vstoupit do ringu, dostane malé startovné, jak bývá v boxu zvykem,” slibují návštěvníkům organizátoři.

Zájemci se mohou těšit na dva systémy Kinect pro XBOX 360 pro boxerské zápasy, které naleznou v předsálí kina po celý víkend. Kromě toho budou probíhat soutěže v síle úderu na boxovacím trenažeru.

Film Ocelová pěst měl v českých kinech premiéru 10. listopadu. Diváci si mohou vybrat ze dvou verzí filmu, buď v originálním znění s titulky, nebo s českým dabingem.

Akční snímek z blízké budoucnosti vypráví příběh o bývalém boxerovi Charliemu Kentonovi. Toho ve filmu ztvárňuje Hugh Jackman.  Hlavního hrdinu trápí krutý fakt, že se svět boxu stává místem, kde jsou lidé nahrazováni vysokými ocelovými roboty. Charlie musí z existenčních důvodů pracovat jako promotér robotických zápasů. Snaží se získat přivýdělek tím, že se pokouší vysloužilé roboty znovu prosadit v boxu. Doprovází je po cestách z jednoho zápasu do druhého. Jako rána z čistého nebe v období Charlieho zoufalého počínání přijde setkání se synem, se kterým již delší dobu nekomunikoval. Oba společně spojí síly, aby postavili a vytrénovali nového robota a proměnili ho v boxerského šampiona. Podaří se Charliemu dostat se navzdory všem očekáváním zpět do ringu?

Hugh Jackman jako Charlie Kenton

 

Populární články

Související články

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...