Úvod Knihy „Dějiny českých zemí“ slibují: kniha změní Váš pohled na českou historii
KnihyKultura

„Dějiny českých zemí“ slibují: kniha změní Váš pohled na českou historii

31

Podzimním a předvánočním knižním hitem se v říjnu stala monumentální encyklopedie českých dějin doplněna o bohatý obrazový materiál.

Kolektiv fundovaných historiků a odborníků na jednotlivé historické mezníky pod vedením PhDr. Jana Randáka, Ph.D vytvořil dílo, ve kterém nechybí byť jediná významná dějepisná událost, politický převrat, společenský či kulturní podtext. V kapitolách DOKUMENT si můžete přečíst důležité listiny a dokumenty. Na dvojstranách UDÁLOST si můžete komplexně prostudovat signifikantní data, bitvy, konflikty, náboženské spory a další. Na stránkách věnovaných OSOBNOSTEM můžete zjistit mnoho nového, co jste ještě neslyšeli.

Na 432 stranách naleznete celý vývoj českých zemí od úplného prvopočátku až po současnost. Dílčí kapitoly jsou obohaceny o unikátní obrázky a fotografie, tabulky, grafy, medailony či rodokmeny panovnických rodů na našem území nebo chronologický rejstřík o více než 3500 položkách.

Kniha je psána velmi poutavým jazykem. Může sloužit nejen jako plnohodnotná studijní pomůcka budoucím historikům, ale také jako atraktivní a zajímavá literatura pro zájemce o dějepis, a to všech věkových kategorií.
Nutno podotknout, že se blíží Vánoce a tato kniha by byla výjimečným a praktickým dárkem. Navíc ke každé knize nyní dostanete poukaz v hodnotě 1000 Kč na romantický výlet na nějaký z českých zámků.

Chcete-li se dozvědět, zda jsou Lipany opravdu národní tragédií, kolik nás stáli sovětští vojáci, jak se měl Karel Havlíček Borovský v Brixenu či jak šlo nejrychleji zbohatnout v 16. století, navštivte jakékoliv knihkupectví a zakupte knihu za 999 Kč, či objednávejte na www.dejiny-ceskych-zemi.cz za speciální internetovou cenu 899 Kč!

Populární články

Související články

Knihy

Zcela výjimečná literatura

Na knihkupeckých pultech se v pyramidách překladového balastu jako příslovečný diamant v hoře hlušiny...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

KnihyUmění

Za psacím stolem s Karlem Sýsem

Jmenovaný umělec, se kterým jsme před krátkým časem hovořili, patří mezi nejlepší...