Úvod Kultura Česká kina v prosinci ovládnou Brad Pitt a 3D kocour ze Shreka
Kultura

Česká kina v prosinci ovládnou Brad Pitt a 3D kocour ze Shreka

30

Moneyball

Snímek Moneyball byl natočen podle skutečného příběhu Billyho Beaneho (Brad Pitt) – bývalého nadějného hráče baseballu s vyhlídkami na oslnivou kariéru, který se poté, co nedokázal splnit nadějná očekávání, raději zaměřil na administrativní stránku tohoto sportu. Na počátku sezóny v roce 2002 se Billy ocitá v zapeklité situaci: jeho špatně financovaný tým Oakland Athletics přišel znovu o své nejlepší hráče, kteří se nechali zlákat velkými týmy (a s tím souvisejícími nemalými platy) a on je nucen dát svůj tým znovu do pořádku a zahájit sezónu s třetinou původního rozpočtu. V kinech bude k vidění od prosince.

Kocour v botách

Poznali jsme ho jako nájemného vraha, který měl za pár peněz sprovodit ze světa všemi milovaného zlobřího hrdinu Shreka. Přesto se z Kocoura v botách časem stala s přehledem nejpopulárnější postava téhle ságy. A když se jeho sláva „dotkla hvězd“, dostal za odměnu vlastní filmový příběh, na který můžete zajít do kina již v prosinci.

Připravuje se: Líbáš jako ďábel

Dva roky po diváckém hitu Líbáš jako Bůh začala autorka a režisérka Marie Poledňáková natáčet volné pokračování úspěšné komedie. V novém filmu Líbáš jako ďábel posílá kvarteto hlavních hrdinů do nových životních situací. Příběh začíná ve chvíli, kdy staré manželské svazky jsou minulostí a Helena s Františkem se pokoušejí začít společný život. Ovšem jejich bývalí partneři hledají cesty, jak Františka a Helenu znovu získat pro sebe. A ti zvolí z nastalé situace jediné rozumné východisko – rozhodnou se být chvíli sami, a tak vyrážejí na romantickou exotickou dovolenou do Maroka. Ale zde je dostihnou nejen  potíže, ale i Karel a Bohunka, kteří ve Františkových a Heleniných cestovních lapáliích, k nimž patří ztracená zavadla, ukradené doklady a řada dalších problémů, vidí příležitost, jak se vrátit do jejich života. Pro náš pár teprve teď nastává opravdová zkouška jejich vztahu. Premiéra bude 17. května, ale už teď se můžete těšit na další českou komedii.

Populární články

Související články

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...