Úvod Kultura Knižní novinky, které potěší zejména maminky
Kultura

Knižní novinky, které potěší zejména maminky

34
299 Kč

Knižní trh nabízí nepřeberné množství titulů. Ačkoli se může zdát, že opustit knihkupectví s prázdnou nelze, opak bývá pravdou. Z mnoha knižních novinek jsme často tak zmateni, že se raději složitému výběru vyhneme. Protože se nezadržitelně blíží Vánoce, knihkupectví začínají praskat ve švech. Platí totiž známé pravidlo, které říká, že  knížkou nikdy nic nepokazíš. Pro ulehčení rozhodování vám přinášíme výběr nejnovějších knížek, které zajisté ocení každá čerstvá maminka nebo žena, jež se zajímá o krásu.

159 Kč

Prožila jsem život jako novodobý Don Giovanni v sukních – prosvištěla ho i protančila napřed mezi kolegyněmi, jako manekýnka, pak jako šéfka modelingové agentury. Moje každodenní přikázání znělo: Objevuj pokud možno každý den krásné dívky, vhodné pro modeling… . Stala jsem se podnikatelkou, principálkou, šéfovou, byznysmankou. To říká Milada Karasová, objevitelka nejznámějších českých topmodelek, která celý svůj životní osud a zajímavé i nekonvenční názory sepsala společně s Michaelou Zindelovou v knize Jak se hledá krása, kterou by si měly přečíst všechny dívky, toužící nejen po kariéře modelky.

159 Kč

Máte pár kilo navíc, malé miminko a nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde Zdravé hubnutí po porodu vhod. Kniha přináší jednoduché a praktické rady. Výživová poradkyně a autorka Monika Divišová se s vámi podělí o své zkušenosti z jedenáctileté praxe s klientkami, které úspěšně provázela na cestě k optimální váze a jejímu dlouhodobému udržení. Budete se divit, jak malá změna ve způsobu stravování může zásadně ovlivnit to, jak se cítíte a vypadáte. Zapomeňte na hladovění a malé talířky! Tato knížka vás naučí jednoduše a chutně ozdravit jídelníček celé vaší rodiny.

Kniha Jak přežít mateřskou vás spolehlivě provede zrádnými úskalími několika náročných životních etap –  zejména obdobím mateřské a pozdější rodičovské dovolené, které patří mezi obtížné fáze rodinného života. Dosavadní zvyklosti je náhle se přizpůsobit nově vzniklé situaci, a přitom se nedostává spolehlivých vodítek. Známý psycholog a manželský poradce PhDr. Petr Šmolka vám přináší ty nejúčinnější zásady, jimiž lze některým trápením předcházet, a zároveň popisuje postupy, které vzniklé problémy mírní či odstraňují v kapitolách šestinedělí a sex po porodu, muž na rodičovské, finance a provoz domácnosti a návrat do práce.

Populární články

Související články

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...