Úvod Společnost Na stánku 4PM: ohlédnutí za výstavou Hodiny a Klenoty
Společnost

Na stánku 4PM: ohlédnutí za výstavou Hodiny a Klenoty

32

21. ročník mezinárodní výstavy Hodiny a Klenoty je za námi, a tak je čas připomenout si zajímavé okamžiky. Jedním z nich bylo setkání s profesionálním boxerem Lukášem Konečným, mistrem světa v lehké střední váze WBO, který se právě chystá na velký zápas o další mistrovský titul, který se odehraje 6. října. Zhubl před zápasem o 11 kilogramů, tvrdě se připravoval, takže věří, že hodinky Offshore Limited, jejichž je tváří, mu odměří vítězný čas. Držíme palce i my.
Profesionální boxer nosí hned několik modelů francouzské značky Offshore Limited, která vyniká svými masivními pouzdry (až do průměru 57 mm), výrazným designem (včetně barevných odstínů oranžové a dalších), vodotěsností (obvykle 100 metrů), nebo použitými materiály (ocel, ale i titan). Oblíbené modely Lukáše Konečného jsou z řady Force 4. „Vybral jsem dámské i pro svoji ženu, jen moje tři děti zatím mají zápěstí moc malá,“ usmívá se při pohledu na svoje hodinky Offshore Limited o průměru 53 mm.

Vstřícnost Lukáše Konečného jsme ocelili nejen my, ale i návštěvníci výstavy, kterým ochotně podepisoval svoje fotografie.

Na stánku společnosti 4pm se odehrála ještě jedna milá událost: firma předala nadaci Duha výtěžek z prodeje hodinek v hodnotě 60 000 Kč pro Dětský domov Vysoká Pec. Takže hodinky Offshore Limited a další, které firma 4pm prodává, udělají radost hned 2x – novým majitelům a dětem.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...