Úvod Různé Kameňák 4 bude mít premiéru 10. října 2013
Různé

Kameňák 4 bude mít premiéru 10. října 2013

29

Legendární komediální série Kameňák se 10 let od uvedení prvního dílu vrátí do českých kin.  10. října bude mít premiéru čtvrtý díl  –  Kameňák 4. Diváci se mohou těšit na poctivé pokračování, které svým oddychovým stylem a poetikou navazuje na předchozí díly.

Bude tam samozřejmě modrý pramen se svou kouzelnou silou, ale přimíchali jsme do filmu takové úžasné pikantnosti, že na to diváci budou zírat s otevřenou pusou,“ těší se na divácké ohlasy jeden z producentů Pavel Pásek.

V novém pokračování komedií, kde je vše dovoleno, se do Kameňákova vrací řada známých tváří v čele s Václavem Vydrou, Danou Morávkovou, Josefem Lauferem, Hanou Čížkovou, Václavem Glazarem nebo Ladislavem Županičem. Velké role pak mají v Kameňáku  4 „nováčci“ Bob Klepl, Martin Dejdar a Alice Bendová. Jednu z postav městečka si zahrál i další z producentů a původní profesí herec Jiří Pomeje.

Tvůrci slibují lidovou řachandu ve stylu Zdeňka Trošky, tentokráte ovšem bez samotného tvůrce celého konceptu Kameňáku.  „My jsme čtyři roky Zdeňka přesvědčovali, až nám nakonec řekl: ’Víte co? Když mě tak otravujete, udělejte si to sami!’ Dal nám spousty dobrých rad, přeje nám to,“ potvrdili jednohlasně producenti Pavel Pásek a Jiří Pomeje.

První Kameňák vidělo v roce 2003 v kinech půl milionu lidí, na všechny tři díly pak přišlo celkem přes 1 200 000 diváků. Kameňák 2 měl premiéru v roce 2004 a Kameňák 3 hned o rok později v roce 2005.

O FILMU

Po letech se v plné parádě představují oblíbení hrdinové městečka Kameňákov. Pepanovi (V.Vydra) odjela žena Vilma do Austrálie za jejich dcerou a Pepan se synem Pepíkem tak žijí v ryze mužské domácnosti, kde není navařeno a vyžehleno a kde vybuchují vajíčka v mikrovlnné troubě. Kolem Pepana usilovně krouží učitelka Vlasta (D. Morávková), která vycítila příležitost zaplnit místo po Vilmě.

Pepan je však zcela zaneprázdněn novou budoucností – stal se starostou Kameňákova. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše (B. Klepl). Jejich první společnou misí  na radnici je založení městské policie, protože, jak známo, příjmy z udělených pokut jdou rovnou do městské kasy. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal (M.Dejdar), čímž konečně stoupne v očích jeho ženy (A.Bendová). Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb…

V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza (J.Pomeje) zalévá své marihuanové „bylinky“ známým Modrým pramenem, který v minulých dílech povzbuzoval sexuální apetýt. Když si ubalí „jointa“ z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. A Coufalův syn Vincek (V.Navrátil) pohotově pochopí, že tenhle „model“ bude bestseller…

Fotogalerie

 

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...